0 oy
769 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle problemlerimiz var kültür aile farklılıkları var ayrıca eşim çok değişik bi insan evet benim de çok hatam var fakat eşim ayrı bi dünya ona artık kendi abileri bile kızıyo  ben de artık tahammül edemiyorum mübarek bayram günü tartıştık dedim bişeyleri düzeltelim olmazsa evlilik terapisine gidelim psikolojik destek alalım dedim tamam dedi sizce faydalı olur mu? Bi de gidenler fiyat falan nasıldı 

11 Cevaplar

0 oy
(11,092 puan) tarafından
Hiç gitmedim cnm ama olur diye düşünüyorum gitmekte fayda var 

Inşaallah düzelir iyi gelir cnm rabbim yardımcınız olsun 
tarafından
İnşallah canım. Aslında eşimin ayriyeten bi psikologla görüşmesi lazım kesinlikle ama onu kabul etmez diye bunu istedim de bakalım. Ben sinir hastası oldum ben psikologluk duruma geldim artık çünkü
(11,092 puan) tarafından
Ne yapıyor ki bu kadar cnm ya
Gidin bence en azından faydası olur belki zararı olmaz kabul etmiş ne güzel
tarafından
Anlatsam sabaha kadar bitmez canım burda pek açmak istemiyorum hem ama ben çok sakin bi insandım kimseye bağırmışlığım yoktu ama şimdi sinir hastası oldum el kadar bebeğe bile tahammülüm kalmadı
(11,092 puan) tarafından
Ah kıyamam kuzummm ya
Inşaallah geçer tatlım dua et
tarafından
İnşallah canım gerçi bize büyü yaptılar beni sülalesi çekemedi bana karşı doldurdular vs vs onların da etkisi oldu hepsini atlattık geçti ama bazı şeyleri aşamıyoruz inşallah düzelir
-Reklam-
0 oy
(51,006 puan) tarafından
insallah duzelir canim
tarafından
Yok canım aldatma dayak ama gerçekten tahammül edilecek gibi değil abileri de aynı şekilde kızıyorlar biz kavga ettikçe eşim değil abileri gelip beni teselli edip abim yapma  o seni seviyo falan diyolar da artık boşanma bile düşündüm
(51,006 puan) tarafından
ya vedud.zikrini oku canim.surekli
tarafından
Biliyorum canım yatsı namazından sonra okuyodum hep bu aralar bıraktım ama tekrar başlıcam inşallah belli bi sayısı vardı onun da bakarım şimdi
(51,006 puan) tarafından
kavga esnasinda 21 kez okunuyor canim ama sen sürekli oku
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Almadım kuzum ama faydalı olur diye düşünüyorum bi deneyin isteseniz inşallah düzelir 
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Gitmedim ama bana pek işe yarar gibi gelmiyor bı yastan sonra insanın huyu suyu değişmez sanmam 
tarafından
Canım huy değişmesini beklemiyorum ama belki başkasından duyarsa daha etkili olur diye düşündüm
tarafından
Keşke faydası olsun kabul etmiş deneyin en azından gitseydik demezsin
tarafından
Aynen öyle şimdilik bişeyleri kendimiz düzeltelim olmazsa gidelim dedik bakalım ne olacak
0 oy
tarafından
Faydası olur tabiki iyi birine denk gelirseniz ben üniversite de aile danışmanlığı dersi almıştım. Çok güzel atkinlikler var. Ayrıca hem senle hem eşinle tek olarakta görüşür. Eğer seni seviyorsa bu duygusunu fark edebilir. Yada hatanın neyden kaynaklandığıni bulabilirsiniz
tarafından
Ya seviyo sözde ama yüzüme bakmıyo sanki öcüyüm ben başka biri de yok eminim olsa  yakalardım mutlaka sherlock holmes benden ders alır bu konuda. Ama adam kesinlikle ailesinden sevgi görmemiş evlilik nedir bilmiyo anne babasını örnek alıyo bizim de aynısını yapmamızı istiyo ama ailesi çok fena yukarıda yazdım. Bu düzelir mi ki
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Hangi şehirdesin
tarafından
Uşaktayım canım
(1,697 puan) tarafından
Ora için önerebileceğim biri yok ama mutlaka gidin derim canım. İşe yarar mı diye düşünme bile, yarar
tarafından
İnşallah canım inşallah ben de öyle düşünüyorum yaramazsa bu kadar insan neden bu işi yapsın neden o kadar çift terapiye gitsin
(1,697 puan) tarafından
Tabii ki. Ortada düzelmesini istediğin bi şey varsa, umudunuz varsa her şey işe yarar❤️
tarafından
Evet ben savaşıyorum resmen bişeyler düzelsin diye eşime de söyledim savaşmayı bıraktığım an umudum biter bu evlilik de biter o yüzden savaşmayı bırakmıcam :)
0 oy
(18 puan) tarafından
Boşuna dememisler armut dibine düşer diye. Bence terapi olayını araştır iyice. Sürekli huzursuz yaşamak çok zor. Boşanmak da çok zor. Elinden geleni yap. Allah ağız tadı versin ne diyim. O kavga dövüslerde en çok çocukların psikolojisi bozuluyo. Umarım bisiy ya da biri vesile olur da eşin aklını başına toplar
tarafından
İnşallah canım bakıcam
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Senle terapiye gelmesi çok güzel hala umut var biseyler için demekki  terapi bilmiyorum ama zamanla inşallah herşey daha güzel olur sizin icin
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(713 puan) tarafından
Taha suresi 39. Ayet canm muhabbet ayeti suya oku o suyu evin damacanasina yada içtiği suya dök her namazdan sonra 7 defa oku faydası çok
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(127 puan) tarafından
 Canım ben gördüm ama  hiç bir işe yaramadı sadece insanın elinde ben devlet e gittim 
tarafından
Burda devlette olduğunu sanmıyorum ama araştırcam bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
15 Ağustos 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,805 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 741 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prensesiminannesi (664 puan) tarafından soruldu