Aha beyza gelmisss hosgelmissss ☺☺ iyiyim canım cok sukur kızçemle uğrasıyorum ben de sen nasılsın bebis nasıl.
Valla ben de uykuyu pek aramazdım ama 2 buçuk aydır ruh gibi dolaniyorum evde.
Bizde 2 aylık olduk çok güzel annelik gerçekten. Evet uykusuzluk var ama onun için değer. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Ben bugün diken üstündeydim oğlum karnımda hiç hareket etmedi ne yaptıysam çok şükür şimdi hareketlendi
Hsgeldn beyzaa bebegne kawusan unutyo bzi son 44 günüm bende untcm sizi
Cok yorgunum canim sinavdaydim hafta sonu hic dinlenemedim tam dinlenmek istiyom iki bucuk yasinda kizim bar bi inatlik bi hircinlik onla ugrasiyom... Karnimdaki var oda dinlendin diue azcik uzanim diyorum yok ne otiruyi ne uzanfiriyo buyuk kizim .. bilmiyom napcam Allah yoklugunu vermesin tabiki ama bazen cok hhircinlasiyor lafimi ldinlemior napcami sasirdim
Hamileliğin tadını çıkartıyorum şükür bulantı halsizlik geçti yiyorum uyuyorum geziyorum tekrar yiyorum uyuyorum geziyorum aylık kontrolü iple çekiyorum kavuşmamıza 5 ay var daha hafif bel ağrısı başladı maşallah bebişinede rabbim hayırlı evlat etsin bizede kavuşmayı nasip etsin
Amin canım benim insallah bizde o zamanlara geliriz Hamilelik guzel gidiyor allaha sukur 19+6 olduk bir ay oldu gormedim oğlumu ne resmi var ne kendisini gorebiliyorum bu carsamba allahtan aksilik cıkmassa kontorole gidicem renkliyide cok merak ediyorum esimle beraber allahin izniyle simdi ne kadar buyumustur insallah saglikla kucagima da alirim allahin izniyle
1,491,947 soru
24,378,816 cevap
348,547 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın