0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (5,052 puan) tarafından
Kızlar nasılsınız ? Hamişler hamilelik nasıl gidiyor ? Bebişine kavuşanlar bebişli hayat nasıl ? :) Biz oğlum ile 17 günlük olduk teyzeleri çok mutluyum huzurluyum :) Beraber büyüyoruz çünkü ama tek şikayet ettiğim uykusuzluk uykuyu sevmeyen ben uykuya hasret kalacağama inanmazdım :D Ama oğlumu kucağıma alana kadar onu alınca bütün şikayetlerim bitiyor :) Darısı tüm bekleyenlere nasip olsun :)

11 Cevaplar

+1 oy
(3,697 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aha beyza gelmisss hosgelmissss ☺☺ iyiyim canım cok sukur kızçemle  uğrasıyorum ben de sen nasılsın bebis nasıl. 

Valla ben de uykuyu pek aramazdım ama 2 buçuk aydır  ruh gibi dolaniyorum evde. :D

(5,052 puan) tarafından
Çok şükür teyzesi ikimiz de iyiyiz :) Aşk yaşıyorum resmen oğlum ile Rabbim olmayanlara da nasip etsin bütün gün uyuyor benim sıpa ama annesi uyuyacağı zaman acıkacağı tutuyor :D Öyle böyle derken alışıyoruz yavaş yavaş birbirimize :)
(3,697 puan) tarafından
Amin canım.  Rabbim kimsenin kucağını bos koymasın. Ah beyza ya ben gunduz uyuyamıyorum  gece ne kadar uyursam onunla kalıyorum.  Ama benim cadı tam ben yemek yiyecegim zaman ağlıyor  simdi mışıl mışıl uyuyor :)))
(5,052 puan) tarafından
Çok şükür oğlum annesinin yemek yemesine izin veriyor :D :) Uyumama izin vermiyor vallahi annem kalıyor benimle gece o bakıyor sabah işe gidince kaldırıyor beni akşam o gelene kadar ben bakıyorum sonra anannesine satıyorum :D Alıştım da annemin bakmasına 40 ımız çıkınca geceleri nasıl uyanıcam bilmiyorum bizim sıpa anannesi ile uyuyor çünkü gece onu uyandırıyor :D :)
(3,697 puan) tarafından
Ay çok şanslısın  valla ya :)) normalde bu kadar zorlanmiyorum  sadece kendi evim oldugunda ama  kayinvalidem de evde yok hem yukarı hem aşağı derken bitkin düşüyorum
(5,052 puan) tarafından
2 ev olunca tâbi yorulursun kuzum hem bebek hem ev derken ama Rabbim kolaylığını veriyor ya
(3,697 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Bazen uyku çöküyor ama hemen yüzümü filan yıkıyorum.  Esim gaz veriyor sen dag gibisin yıkılmazsın diye ☺ yıkılmadım ayaktayım diyorum ☺☺☺
-Reklam-
+1 oy
(536 puan) tarafından

Bizde 2 aylık olduk çok güzel annelik gerçekten. Evet uykusuzluk var ama onun için değer. Rabbim isteyen  herkese nasip eder inşallah:D

(5,052 puan) tarafından
Amin canım benim amin :) Ah biz de hemen 2 aylık olsak da mıncırsam rahat rahat sıpamı :)
(536 puan) tarafından
Günler çok çabuk geciyo canm bı bakmışsın kocaman olmuşlar:)
+1 oy
tarafından

Ben bugün diken üstündeydim oğlum karnımda hiç hareket etmedi ne yaptıysam çok şükür şimdi hareketlendi :(

tarafından
Valla öyle yaptım uzandım öyle hissettim diğer günler çok hareketliydi bugün hissetmeyince korktum açıkçası çok şükür kıpırdanma var 25. Haftamdayım bi günü bi gününü tutmuyor hiç
(5,052 puan) tarafından
30 dan sonra dâhâ hareketli olacak ondan sonra ilerleyen haftalar da yeri daraldığı için yine pek çok hissetmeyeceksin sadece 4 5 kere falan panik yapma öyle olunca tatlı ye hareketlenir hemen :) Onlar Rabbime emanetler :)
tarafından
Öyle valla eşi anneyi babayı bıraktım hep oğlum için dua ediyorum Rabbim evlâd acıdı yaşayanlara sabır versin
(5,052 puan) tarafından
Amin kuzum amin Rabbim hiç bir anneye evladının acısını yaşatmasın
tarafından
Amin inşallah
+1 oy
tarafından

Hsgeldn beyzaa bebegne kawusan unutyo bzi son 44 günüm bende untcm sizi:D

+1 oy
tarafından

Cok yorgunum canim:'( sinavdaydim hafta sonu hic dinlenemedim tam dinlenmek istiyom iki bucuk yasinda kizim bar bi inatlik bi hircinlik onla ugrasiyom... Karnimdaki var oda dinlendin diue azcik uzanim diyorum yok ne otiruyi ne uzanfiriyo buyuk kizim .. bilmiyom napcam Allah yoklugunu vermesin tabiki ama bazen cok hhircinlasiyor lafimi ldinlemior napcami sasirdim:(

+1 oy
(2,423 puan) tarafından
Beyzağğğ : D
+1 oy
(2,849 puan) tarafından
Beyzos kiz uzun zamndır yoksun ben daha doguramadim:)
+1 oy
(2,590 puan) tarafından
Valla aksam 2 de yatiyorum öğlen 12.00 da anca utanıyorum tuvalet sıkıştırmasa deliksiz uyku misss uykuyu cok seven ben uykusuz kalınca neler yaparım bilmiyorum :) 
+1 oy
(1,431 puan) tarafından

Hamileliğin tadını çıkartıyorum şükür bulantı halsizlik geçti yiyorum uyuyorum geziyorum tekrar yiyorum uyuyorum geziyorum aylık kontrolü iple çekiyorum kavuşmamıza 5 ay var daha :) hafif bel ağrısı başladı maşallah bebişinede rabbim hayırlı evlat etsin bizede kavuşmayı nasip etsin <3

+1 oy
(1,457 puan) tarafından
Canim gerçekten su uyku sorunu olmasa bebek büyütmek okadarda sıkıntılı zor değil. İnan benide zorlayan tek şey uyku. Onun dışında anne olmak çoooooook güzel bişey. Helede seni gördüğü an bütün organları ayrı gülüyo ya sana o bambaşka bir duygu 
+1 oy
(112 puan) tarafından

Amin canım benim insallah bizde o zamanlara geliriz Hamilelik guzel gidiyor allaha sukur 19+6 olduk bir ay oldu gormedim oğlumu ne resmi var ne kendisini gorebiliyorum bu carsamba allahtan aksilik cıkmassa kontorole gidicem renkliyide cok merak ediyorum esimle beraber allahin izniyle  simdi ne kadar buyumustur insallah saglikla kucagima da alirim allahin izniyle :)<3

İlgili bir soru bulunamadı

404,148 soru

12,107,468 cevap

36,424 kullanıcı

...