0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (3,078 puan) tarafından

Doğuma yaklaşık 15 hafta kadar bir süre kaldı  diğer kızım 1 yaşına girmiş olacak hemen hemen  ve çok anneci hiç benden ayrılmıyor babasına dahi gitmiyor hep benim kucağımda olmak istiyor başkası alsa ağlıyor napicam doğumdan sonra bilmiyorum. Bir korku sardı beni iyice :ermm: kardeşini kıskanır  eziyet eder diye baya endişeliyim bu huyundan nasıl vaz geçirebilirim ya 

6 Cevaplar

0 oy
(76 puan) tarafından
Yalniz birakmycaksin ikisini büyuk olani daha cok sevmis gibi yapacaksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanırım bebeğin daha 9 aylık, aklı ermez ki daha çok küçük.

Ayrıca o dönemde bebeklerde genel olarak anne bağı oluşur ve çok normal böyle olması. 
0 oy
(11,093 puan) tarafından
Ya benim kızım niye hiç anneci değil ya buda benim canımı sıkıyor ben de hamileyim 14 aylık Kızım var ama daha hiç anneci olduğunu görmedim;(
(51,011 puan) tarafından
korkunca bebek annesine kacar demi bu hatci hatci halamin pesine aglar ona kosar onun kucagindan inmez benim elimden oyuncagini alip halama veriyor düşün yani gerisini
(11,093 puan) tarafından
Ah cnm.benim.kizimda öyle anneeeee diye peşinden ayrılmaz gene seninki hala diyor benim ki anne diyor
(51,011 puan) tarafından
hatci diyo hala da değil sanki adını o koymuş ☺️☺️ halam Hatice bu arada
(11,093 puan) tarafından
Ay cnm Benim kız anne diye peşinde dolanıyor hahaha
 Ne edecem bilmem bi ara baya takmıştım kafaya
(51,011 puan) tarafından
her dediklerini yaptıkları ve sevdikleri icin memeden keseyim bana bakmicak gibi geliyor ☺️
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım 1 yaşında daha bebek olarak düşün ki anlamaz diye düşünüyorum kardeşi zarar vermeyi falan akıl edemez.. kendinden koparma canım daha oda ana kuzusu belki biraz daha bireysel oynaması için yardım edebilirsin oyuncaklar falan
0 oy
(879 puan) tarafından
Ayy canim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hamileyim ve oğlum 19 aylik aşırı anneci hemde emiyor kara kara düşünüyorum nasıl olacak bensiz yemek yemez bensiz kimseye üstünü degistirtmez altını aldirtmaz babasına bile yaptırmaz napaca ben
0 oy
tarafından
Inşallah sorun yaşamasınız 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 350 göst.
0 oy
11 cevap 516 göst.
0 oy
13 cevap 198 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gmzz (183 puan) tarafından soruldu
0 oy