9 aylıkmış bebeğin ama anlattıkların gaz sıkıntısından. 14 ayına kadar gaz sıkıntısı çektim buradanda bilen arkadaşlarım var, gaz ki ne gaz.. Sıkıntı ki ne sıkıntı.. Öncelikle çok zor ben yaşadım biliyorum anlıyorum seni ama sakin kalmak zorundasın.. O gaz zaten zor, birde dişler eklenmiştir üzerine şimdi annesi bu ikiside kolay şeyler değil çok zorlanıyor oda ve sadece sen ona huzur veriyorsun. Bir sende rahatlıyor ne yapsın.. Dişin için ağrı kesici muhakkak kullan beter bişey o. Sen öncelikle kendini iyi hissedeceksin ki o kuzucuğa da şifa olabilesin. Sonrada bebeğine gaz damlası al.. Ben 12 ay sonrası damlalara başladım. Başta denedim kar etmedi, sonra yine mecbur kaldım. Metsil, zinco, sab simpleks ve biogai denedim. En iyisi sab simpleks ve metsildi. Bunşarı al. Birde diş jeli al oda rahatlatıyor. Gör bak rahatlayacak minnağın. Derdi olmasa oda mutlu olur, oda güler, oynar inan bana sadece ağlamaya gelmemiştir. Önce kendi dermanını bul arkadaşım, sonra bebeğine bu dediklerimi dene inşaallah faydası olacaktır. Biz 15 aylık olduk daha yeni gaz sancısı bitti gibi gala bitmedi gibi yani ve asla memeden ayrı uyku yok hala mızmız uyur ama çok çok daha iyi bu durumu hamdolsun.
İkinizede şifa diliyorum Rabbimden.