0 oy
401 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,978 puan) tarafından
Ilk anneler gunumde eşimden bir jest bekledim ama yok fos cıktı. Normalde boyle gunleri kutlamiyoruz pek ama ilk anneler gunum olunca beklemistim acikcasi. Citlatmistimda hatta, bebegime donup annene ne alacaksin kuzum diyordum eşimin yaninda ama yok...hatta acik acik dedim o gun esime, bu kadar mi odun olunur diye, içlendim ağladım hatta...neyse sira babalar gününde, hosluk yapip hediye almak istiyorum, hem icimden geliyor hemde belki biraz utanir belki diye :)) ama bir yandanda eşim mahcup olur mu diye de üzülüyorum, alsam mi birseyler yine de ne dersiniz?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazı erkekler böyle kuzum ya, yani bana çiçek al desen bile almazlar, gereksiz bulurlar. Dedign gbi sen hediye al hoşluk yap güzel bişey oldgnu görsün. Sen yaptıkça o da ayıp olmasin diye nadiren yapmaya baslicaktir, sonra da hoşuna gidecektir senin mutlu oldgnu gormek :D bu arada ilk hediye ya da çiçeğinde aşırı seklde mutlu olmuş gbi yap, devamı gelir bence..
(6,978 puan) tarafından
Arada yapar hoşluk cicek, pasta, tatli filan ama o gun ozellikle beklemistim...iste soyleyincede istedigin herseyi al param senin diyor. Uzuldu hatta ben uzulunce ama is isten gecti tabi :) dogru diyorsun alayimda sevinsin :)
tarafından
Ay beni bitiriyorlar :D:D kartım sende al işte. Kendi kendimize çiçek mı hediye edelm:)) iyi gene üzülmüş, bidaha dikkat eder bence :D
(6,978 puan) tarafından
Hahah evet yaa o zaman suprizin degeri mi kaliyor :) bi zahmet dikkat etsin artik azcik romantik ol diye diye dilimde tuy bitti :)
-Reklam-
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Sen yine güzel bir jest yap. Mahçup olmaz olsa da en azından bundan sonra anneler gününü kutlayacağını öğrenmiş olur. Hemde gönlünü hoş edersin. Mutlu olur en azından.
(6,978 puan) tarafından
Aynen yine ben bana yakisani yapayim mutlu olsun adam :)
(2,102 puan) tarafından
Hem mutlu olsun hemde senden feyz alsın;)
(6,978 puan) tarafından
Dogru dedin canim, tesekkur ederim:)
(2,102 puan) tarafından
Rica ederim güzelim:* :)
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Hah ayni ben.. Benim eşim hep der ki bana en güzel hediye bana hediye almamandir der. (Masraf etme diye) o yüzden almiycam hiç bisey. Belki sevdiği bi tatlı yaparım.
(6,978 puan) tarafından
ah bu erkekler :)) alacagim galiba biseyler bakalim
(1,126 puan) tarafından
Ah bu kadınlar :)) kiyimsizlar.. Dayanamayız biz yine yaparız illa bisey
(6,978 puan) tarafından
Yufka yüreğim ve ben...dayanamiyorum maalesef :))
0 oy
tarafından
Al gitsin para ondan çıkıyor:)
(6,978 puan) tarafından
Tamam :))))
0 oy
tarafından
Dün bizdede aynı mevzu geçti almadı ama ben bisey demedim gülerek oglun alsın dedi bende babalar gunundede oglun büyüyünce alır dedim güldük öyle bende kutlamicam evlilik yıl dönümü yakın ona beklioz biseyler :)
(6,978 puan) tarafından
Ya benimki inadina inadina konustu ilk basta yok dini bayrammi da kutlayacaz, yok cok mu onemli vs. Bende iclenip agladip, sonra oda üzüldü ama ben alayim bari de görsün:)
0 oy
tarafından
Eşime cicek al bari dedim. Her gun bahçedeki güllerden koparıp geliyor  şükür en azindan çiçek getiriyor eve. Hic yoktan iyidir
(6,978 puan) tarafından
Ne güzel  bak, banada sonra kivirdi heryer kapali nerden alayim diye, bahceden bi cicek koparsan sevinirdim dedim...neyse buyukluk bende kalsin alayim.bi hediye :)
0 oy
(8,326 puan) tarafından
Yerinde olsam ki yerinde aynı konumdayım kesınlıkle almıcam canım sırf bı kac gun oncesınde tartıstık dıye almadı bende onu umursamıcam.onun parasıyla ona hedıye almıcam.Degmıyo cunku utanmıyolar ve onlar ıcın bir önemi yok olsaydı senin anneler gununu kutlardı.
(6,978 puan) tarafından
sende haklisin canim o gun bende cok sinirlendim uzuldum...ama.buyukluk bende kalsin alacagim biseyler galiba, hem mutlu olsun hem utansın:))
(8,326 puan) tarafından
Sen bılırsın kaybeden hep sen olacan söylemedi deme canım erkeklerde o duygu yok bana gore
(6,978 puan) tarafından
Boylede kin tutmus gibi olmaz mi canim, kalpleri yumusatalim insaAllah ben en azindan yapmis olurum hir hosluk
(8,326 puan) tarafından
Kin degıl kuzum yanlıs anlama ama yap gör insallah iyi olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 112 göst.
28 Eylül 2023 Aile kategorisinde Flowershome19 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 170 göst.
22 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 426 göst.
16 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,484 puan) tarafından soruldu

379,888 soru

11,372,214 cevap

34,855 kullanıcı

...