0 oy
1,196 göst.
Diğer kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Dün bebeğimin esualari geldi beşiği mobilyası dolabı felan. Eşimle annem kurmaya calisiyorlar. Tabi dolapla sifonyerini annem yaptırdı hazır almadı. Beşiğin yarısını eşim yarısını annem verdi. Neyse beşikte büyüyen beşik mdf. Eşim kurdu dedi ki ben ekmek almaya gıdım akşam oldu. Bende tamam dedim. Bizde odayı duzeltiyorz. Kaynanam hanımefendi geldi. Napiyonuz dedi bende odayı duzeltiyoruz dedim. Buda bı 130 kilo  rahat var. Geldi beşiğin içine çöküyor. Önce seslenmedim. Baktım iki eliyle olağan gücüyle çöküyor. Bende napiyon kırılır o senin gücüne göre mi dedim sinirlendim. Buda annem varya güya bana laf koyup susturacak. Neyi çökecek mis altın kaplama mi bu beşik dedi. Yani annem aldı ya eşim kendi para koydugunu söylemedi hepsini dileğin annesi gil aldı dedi yoksa eşime dicek demekki sende para var bana para ver. Neyse bende he altın kaplama dedim. Altı üstü iki sunta dedi buda. Güya anan iyi mal almamış demek istiyor. Bende sen alda altın kaplama olanı al dedim. Oda bende besige verecek para olmaz dedi. Bende o zaman para verileni kırmaya çalışma dedim. Neyse bu sinirlendi gitti. Eşimi aramış şikayet etmiş. Eşimde geldi eve noldu dedi bende olağan gücüyle çöküyor besige dedim. Ama görseniz eğilmiş beşiğin içine yumruk yapmış elini çöküyor sağlam mı bakım diyor. Bende laf söyledim dedim. Oda onun kilosuna bu beşik dayanır mı deli mi bu kadın dedi. Bende dedim alsaydin sen daha iyisini alsaydin dedim diye. Sonra tekrar geldi benle annem dama çıktık. Eşime demiş anası var diye dili uzadı keserim onun o dilini. Eşimde demiş sende beşiği kırmaya çalışma insanlar biseuelr yapmaya çalışıyor sen bozmaya calisiyon neye çöküyon uzerine. Tabi biz damdayiz annem bunların konuşmalarını duyuyor. Aman sizinde bı çocuk olacak diye şehzade dogack başıma demiş. Eşimde he varmı itirazin demiş. Buda bidaha ben geldigimde anasının yanında bana bişey derse fena olur demiş eşimde demiş ki sende gelme o zaman karışma diye seni her seferinde uyarıyorum. Karışırsan yersin lafı kusura bakma ben söylüyorum kimseye susma cevap ver diye. Senin gibi evlat olmaz olsun demiş kalkmış gitmis. Ne cins ne dengesiz insanlar ya

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esin zaten söylemesi gereken herşeyi söylemiş zaten takma sen
(2,576 puan) tarafından
Aynen öyle oldu çok şükür eşim susturuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dengesiz beğenmiyorsa kendi alsaydı ellerinden bir şey gelmiyor dilleri de yerinde durmuyor 
(2,576 puan) tarafından
Ellerinden gelyor canım. Sevdiği oglunun çocuğuna yarım taktı bana da 5 tl ye bı zıbın aldı getirdi
tarafından
Canları istemiyor kuzum bizi sevmediler ki çocuklarımızı sevsinler
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Boşver esin gerekeni fazlasıyla söylemiş bence 
(2,576 puan) tarafından
Çok şükür söyledi
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Eşini takdir ettim Maşallah canım Allah bozmasın :)
(2,576 puan) tarafından
Amin inşallah. Çok şükür o konuda çok sansliyim
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Canm mad4m esinde s3nd3 kaynananla bu kadr anlasamiyonuz ndn yakin oturdunuz ki
(2,576 puan) tarafından
Canım ev yaptırdık kahretsin ki burda yaptırdık. Şuan çıkma sansim yok. Eşim yevmiye Ci. Şuan anca bebeğime bakabilecek durumda yım. Kredi ödüyoruz her ay 2, bin TL yani ekstra hicbirsey yapamam

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,112 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 879 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,046 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Npp (342 puan) tarafından soruldu

410,348 soru

12,340,854 cevap

39,675 kullanıcı

Kategoriler

...