Dün bebeğimin esualari geldi beşiği mobilyası dolabı felan. Eşimle annem kurmaya calisiyorlar. Tabi dolapla sifonyerini annem yaptırdı hazır almadı. Beşiğin yarısını eşim yarısını annem verdi. Neyse beşikte büyüyen beşik mdf. Eşim kurdu dedi ki ben ekmek almaya gıdım akşam oldu. Bende tamam dedim. Bizde odayı duzeltiyorz. Kaynanam hanımefendi geldi. Napiyonuz dedi bende odayı duzeltiyoruz dedim. Buda bı 130 kilo rahat var. Geldi beşiğin içine çöküyor. Önce seslenmedim. Baktım iki eliyle olağan gücüyle çöküyor. Bende napiyon kırılır o senin gücüne göre mi dedim sinirlendim. Buda annem varya güya bana laf koyup susturacak. Neyi çökecek mis altın kaplama mi bu beşik dedi. Yani annem aldı ya eşim kendi para koydugunu söylemedi hepsini dileğin annesi gil aldı dedi yoksa eşime dicek demekki sende para var bana para ver. Neyse bende he altın kaplama dedim. Altı üstü iki sunta dedi buda. Güya anan iyi mal almamış demek istiyor. Bende sen alda altın kaplama olanı al dedim. Oda bende besige verecek para olmaz dedi. Bende o zaman para verileni kırmaya çalışma dedim. Neyse bu sinirlendi gitti. Eşimi aramış şikayet etmiş. Eşimde geldi eve noldu dedi bende olağan gücüyle çöküyor besige dedim. Ama görseniz eğilmiş beşiğin içine yumruk yapmış elini çöküyor sağlam mı bakım diyor. Bende laf söyledim dedim. Oda onun kilosuna bu beşik dayanır mı deli mi bu kadın dedi. Bende dedim alsaydin sen daha iyisini alsaydin dedim diye. Sonra tekrar geldi benle annem dama çıktık. Eşime demiş anası var diye dili uzadı keserim onun o dilini. Eşimde demiş sende beşiği kırmaya çalışma insanlar biseuelr yapmaya çalışıyor sen bozmaya calisiyon neye çöküyon uzerine. Tabi biz damdayiz annem bunların konuşmalarını duyuyor. Aman sizinde bı çocuk olacak diye şehzade dogack başıma demiş. Eşimde he varmı itirazin demiş. Buda bidaha ben geldigimde anasının yanında bana bişey derse fena olur demiş eşimde demiş ki sende gelme o zaman karışma diye seni her seferinde uyarıyorum. Karışırsan yersin lafı kusura bakma ben söylüyorum kimseye susma cevap ver diye. Senin gibi evlat olmaz olsun demiş kalkmış gitmis. Ne cins ne dengesiz insanlar ya