Kizim 10 aylik oldu ayin 3 unde 10 uncu ayi doldurcak. Ben odadan cikinca agliyarak pesimden geliyo asla durusz odadan cikamiyorum bi iki adim atip gel gel yapiorm emekliyerek gelsin bari diye bn bi iki adm atnca yine aglio illa kucagima alcam her yere birlikte gitcez. Wc ye gidiorm kapiyi kapatmasam iceri girior kapatiorm kapiya yaslanip aglio kapida. Babasini gormesse sknti yok babayi gorunce aglmaya balsio hemen yanina gelsin diye. Babasi evdeyken hep babasiyla vakit gecirmek babasiyla oyun oynamak istiyo beni unutuyo babasi gelince iste o zamn dus alip wc ye gidebiliorm yemek bile yiyebiliorm ne buyuk bir lux )) szinde bebisler pesinizden aglio mu bi cozum bulabildiniz mi bu durumu nasil asabilirz hareket edemiorm hep dibinde oturmami istio
kıyamam ya.. donem donem oluyor kzum oylee az buyusun yurumeye başlasn o zaman takmaz seni kendi halinde oynar orayı burayı kurcalar
Benim cadım da 8 aylık yeni yeni o da başladı aģlamaya.. umarm artmaz
Benimki de öyleydi ama yine de gittim lavaboya napim yani ihtiyac sonucta 1 ağladı 2 ağladı sonra alıştı şimdi 17 aylık takmaz bile
Maalesef aşamıyoruz ahahahha bnm ki de 10aylık alıştı direk peşimden gelip mutfağa giriyor ama reklam sever oğlum bnde WC yemek gibi durumlarda reklam açıyorum oradan rahat nefes alıyorum sevdiği şeyler varsa snde böyle yapabilirsin kuzu biraz idare ediyor
Ay bu bebisler ya resmwn parmaklarinda oynatiyorlar bizi yerim onu ben ya kuzum mersk etme bir donem bu buyudukce geciyo
Ayy çok sevimli yaaa ama sürekli olunca sevimliligini yitiriyordur tabi
1,492,267 soru
24,383,022 cevap
348,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın