0 oy
1,673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
dun annemlere gitmistim kizlar .. ben annemlere gittigim.gun esim o gunu bana zehir eder o gece aglayarak uyumusumdur hep... neyse gece burda kalayim.dedim izin vermedi kalmak istememin sebebide su;ben esimin anne babasiyla bir oturuyorum annesi cekilecek insan degil ben yillardir onun hatri icin annesine katlaniyorum ama bayramda annemlerin elini opelim.sen de gel dedim gelmedi bendde kizdim madem.gelmiyorsun bus aaatten sonra abende senn annene katlanmam yarin gidicem prda kalicam sendde bi ev bul annenin yanninda daha durmam dedim ... neys eizin vermedi kalmama tatsizlik cikmasin diye eve geldim  gece yataga gircez "yarin hastahaneye gidelim kontrolum.var diz ve belim.icin dedim "ne  kontrolu bennseninle mi ugrasacam gitme otur yerinde dedi bana .. bemd ekizdim sen ne zaman benimle ugrastinda bu lafi soyliyorsun en son dogum.yaptum benimle geldin6 ay olacak.daha geldin mi bi yere benimle dedim ... hem sen niye geliyorsun ben cocukmuyum ne ugrasiyorsun benimle ben kendim.giderim.dedim yok dedi .. sen yalan spyluyon herseyin yalan senin dedi .... sinirlendim bende ben ne yalan soylemisim sana ya dedim diz kapaklarimda kayma var kist var su toplamasi var sen bi gun sordunmi bana neyin var diye ben hergun dizlerimin agrisindan agliyorum dedim sen annen gile gitmissin gene seytanligin tavana vurmua sus konusma yat uyu dedi bana ben de kizdim bu nasil laf dedim catlayacaksin dimi annemlere gittim  diye gene burnumdan getirdin allah senin yanima birakmasin isnallah bunlari dedim ..... senn derdin nesurekli beni azarloyorsun asagiliyorsun dedim   surekli cakal seytan yilan diyip duruyorsun aileme onlar israil tarfi diyip duruyorsun dedim elimi omuzuna attim ...cek su elini cekkk dedi bana .. 2 3 gun sonra konusuruz sen annenlere gitmissin  seytanligin tavan yapmis dedi bana .... sinirden agladim.dondu sirtini uyudu kirban olsun aileme halbuki annem.hep.soyler kizim sana iyiyse bize gelmene izin vermiyorsa agzinin tadini bozma diye ... Allah sana yasatsin inseallah dedim aglayarak uyumusum . sinirle yazdim anlatmasam rahatlayamayacaktim kizlar anlatim bozuklugum olabikir kusura bakmayin 

31 Cevaplar

0 oy
(5,518 puan) tarafından
Kendine deger ver .. guclu durr.. aglama.  Esin Seni zayif bilmesin.. eger hakliysan ve o an kizginsan kalkip sarilma elini omuzuna atma .. biraz agirdan sat kendini.. oo konusmaya calissin.. gerekirse gunlerce konusma ama kendinide boyle zavali durumuna sokma her seye aglarsan artik aglaman ona normal gelir.. oyle bir sus ki seni konusturmak icin yalvarsin .. oyle bir küs ki sen annene gidiyorsun diye seytan falan kelimesi kullanamasin.. 
tarafından
kiz valla.dayanamiyorum ben artik .. ben eski ben olsam burnundan getirrdim zaten .... hicbirseye kilay kolay aglayamayan kimsenin hakkini kimseye yedirmeyen ben kendimi savunamiyorum.bile artik .... topragin altina girsem artik yasamak istemoyorum ben bu kadarini haketmedim yaaaaa annesini bi gorsen nasil.katlanirsin dersin ama ben oun icin katlandim .... iki cocuktan sonra ne yapabikirim ki
(5,518 puan) tarafından
Iste esinde boyle dusunuyor iki cocuktan sonra ne yapabilir ki ben istedigim gibi davranayim oda bana mecbur katlanir .. o hisi buna vermiceksin 10 cocugumda olsa bana haksizlik yada haddsizlik yaparsan giderimm hissi vereceksin..
tarafından
keske yapabilsem  onu yapamiyorum.iste ... evlatlarim.icin dunyayi yikarim biliyor onlar ocon herseye katlanirim.biliyor ....bu gece bi gelsin konusacagim tekrar iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her aileden döndüğünde lavga mi.edersiniiz böyle. 
tarafından
her dondugumde boyledir cocugun yuzune gozune bakar agzina bakae bi herind ebi cizik var mi yok mu diye .... bahame arar dirur
0 oy
tarafından

Erkekler hep böyledir , 

Anlamaz,.dinlemez,.

Yargısız infaz eder ...

tarafından
yok inan hepsi boyle.degil bu anlamaz dinlemez degil bu vicdansiz merhametsiz ..
0 oy
tarafından
Aynı evde yasamak cok zor esin senı boyle cok yıpratır böyle yasamak zorunda degıslın cocukların var evet ama dön bi düsün sende bi anne babanın evladısın cekme bence annene babna git cocuklarınıda al sana faydası olmayanın kımseye olmaz o yuzden kemdını yıpratma bende aynı evde yasadım ama benım esım boyle degıkdı cok sey vektım ama ayrıldım 
tarafından
amin allah razi olsun abdest almayan namaz kilmayan kuran dan uzak bi insani allah islah edermi bilmiyorum
tarafından
İnan edeen ettigin cekmeden olmez aslında bende senın gıbıydım birebir yasadım herseyı ama simdi gel gor bende kaldımı bısey kalmadı zamanla yıprandım esime bana yaptıgının ıkı katını yaptım cok sey yasadım oyle ıyı anlıyorum kı senı kac yasındasın kac yıllık evlısın
tarafından
26 yasimdayim 4. yilimiz bitecek 5 olcaz iki ay sonra kuzum ... ben 5 yildir ya 5 yildir annesinin her spyeldigine katlandim neler demek neler soylemez ki kim.icin ne icin katlandim esim.ixin o kilini bile.kipirdatmiyor yaaa
tarafından
Bende 26 yasındayım 7 yıldır evliyim cnm tahmin edıuorım neler hissettıgını
tarafından
valla artik ne hizsettigimi bilmiyorum inan artik pdikolojim bozuldu yaa ben eski bekarlik halimi ozledim ...
0 oy
(407 puan) tarafından
Benim kocamda boyle anama gittigim günü burnumdan getirir her defasında birgün sevinçli mutlu huzurlu bı şekilde gitmek banada nasip olmadı sıkma canını bn alıştım insn alışıyor zamanla
tarafından
ne haklari var buna oeki ne hakla yapiyorlar hic allahtan korkulari yok ....ben annemlerin evinden gelince aksine yuzune gulerim.sakalasirimki burnunu kivirmasin gene diye ama bos
0 oy
(855 puan) tarafından
Hep diyorum yine dicem KENDİNİZE SAYGISIZLIK ETTİRMEYİN! EDEN ADAMDAN KOCA OLMAZ! sen fasulye gibi yerden mi bittin de senin ailene gelmiyo bayramlaşmaya? Senin anan baban İsrail tayfıysa sen nesin? Senden neden çocuk yapmış o zaman soyunu karıştırmış? Ay kusura bakma ben böyle aciz velet tipli heriflere uyuz ****orum uyuz!****sının eteğinden düşmez düşemez kendi başına ne halt edeceğini bilemez de böyle karısına zulmeder. Sorsam şimdi namazında niyazındadır da! Allah Muhammed aşkına karısına şeytan diyen adamın babalığından ne hayır gelir? 
tarafından
yanlis yaptigimi biliyorum sadece esimi mutlu etmeye calisarak onun her dedigin etamam diyerek onu tepeme cikardigimi da biliyorum .... ama ben biriyle kus kalamiyorum.iste kavga edemiyorum etswm bi iki gun sonra gogsum.daraliyor nefes alamaz hale geliyorum .....hakli d aolsam gidip konusuyorum ... annesine sesimi.cikarmiyorum.cikar.iyorum.esim evdeyken ondan gic aliyorum.bi iki cevap veriyorum en kotusu ben oluyorum ....
defalarca spyledim zaten aileme laf edmez diye  kemdi gorusmek.istemeyebikir ama bana yasak koyamaaz diye ... aslinda anne babbasi sirtini tutuyor tutmasa boyle yapamaz .. hakkim haram.olsun ellerine verdigim.bi bardak su helal olmasin onlara inseallah ....inan arrik nasil davransam d abu adam yola.gelse diye kara kara dusunuyorum .... kendim gidip ev arasam ..... kayinbabama soylesem ...
aksam gelsin tekra rmonusacagim.ama.o oyle kendi bildigini okuyup duracak biliyorum ...
(855 puan) tarafından
Valla Allah yardımcın olsun bacım. Sen böyle davranmaya drvam edersen o ev de hayal olur mutlulukta. Bazen çok yaranmamak lazım benden sana söylemesi. Ne yaparsam yapayım bu zaten beni affeder genişliğini vermemek lazım. Senin için 1 kere zor olur inadına devam eder alırsın tavrını ama ikinciye sana böyle davranamayacaklarını anlarlar. Başarman lazım yoksa böylr devam etmek zorunda kalırsın...
tarafından
Ya allah razi olsun yaaaa valla ... konudmanla kendime.geldim.ben ....hakkini gelal.et o.kdar zamanindan aldim ... ama deniycem.bu sefer inat edicem.ama.insallah basaricam ....ister kabul.etsin ister etmesin yarin ev bakmaya gidicem o istemezse ben cikip.gidicem keyfi bilir.babasinin evind ekalsin o ....
(855 puan) tarafından
Ne demek canım olur mu öyle şey yardımım dokunduysa ne mutlu bana. İnşallah herşey istediğin gibi olur...
tarafından
Allahbrazi olsun ... rabbim ne dilegin varsa kabuo etsin insewallah ....
0 oy
(161 puan) tarafından
İşin çok zor kuzum rabbim yardımcın olsun 
tarafından
keske bi yolu da bulabilsem .....
Allah razi olsn canm
0 oy
tarafından
Su beraber oturmak işinden bı vazgeçin önce ev tut demişsin keşke biraz direneydin gelmeyeydin belki iş ciddiye binince tutardı 
tarafından
kiz is ne ciddiyetlere bindi bi bilsen ... bende salagim iste en basta olur dedim.basimin tacidir bana ne zararlari olucakki dedim hay dilim tutulsaydi keske ...
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun skma canini anlamiyorum boyle insanları  srn onun  icin hayatindan vazgeç  elin evine gel onlara gore hava hoş ne ala allah akil fikir versin 
tarafından
Allah razi olsun kuzum inan o kadar cok.zorlandim ki alisana kadar .. ben eski ben degilim her seyimi torpuledim herseyimi nasil.bi insansam tam.tersine dindum .. ben erkek gibi hetostim kimseye eyvallahim yoktu haksizlik yapan babam olsa sesimi kismazdim ama evlat olunca herseye katlaniyormus insan
0 oy
(5,374 puan) tarafından

Ayy okuöadım çok uzun :D

tarafından
derdi cok olanin yazisi uzun olurmus
(5,374 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
tarafından
Allah razi.olsn canimsin eksik olma.ins

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 610 göst.
25 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Minigim.mmm (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,065 göst.
21 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslankadini (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,400 göst.
31 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Kurgucubiri (9,652 puan) tarafından soruldu

408,531 soru

12,275,357 cevap

37,727 kullanıcı

Kategoriler

...