0 oy
341 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (415 puan) tarafından
Camdan bi hava alayim dedim nasıl mangal kokusu geldi oldu bitti zaten şehir içinde mangal yapanlardan hoşlanmazdım şuan iyice kızdım zaten evden çıkamıyoruz:( 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bende çok ama çok kızıyorum ya bı çocuk canı çekse yiyemese onun hakkını nerde ödeyecekler balkonda bahçede mangal yakıp bütün mahalleye kokusunu yayanlara çok kızıyorum çok ...ben et yemem ama o zaman bana bile guzel kokuyor yazık günah ya 
(415 puan) tarafından
Aynen canim ya  kimse kimseyi dusunmuyorki  bana ne dışardan diyip yapıyorlar şuan cama çıktığıma  pişman oldum valla :)
tarafından
Resmen kul hakkı yoksa uygun yerin piknik alanına gidemiyorsan yemeyver arkadaş ya
(415 puan) tarafından
Afiyet olsun demekten başka ne diyebiliriz ki cnm
-Reklam-
+1 oy
(22,067 puan) tarafından
Tavuk varsa baharatla kizart ye canim
(415 puan) tarafından
Öyle yapcam galiba cnm
(22,067 puan) tarafından
:) afiyet olsun
+1 oy
tarafından
Tost makinesi varsa  ondada yapabilirsin aynisi oluyo canım kiyamam ya hic düşünmüyorlar cocukmu var cani cekwnmi olur diye yazik 
(415 puan) tarafından
Düşüncesiz insan mi yok canm
tarafından
Haklisin valla coook
+1 oy
(1,794 puan) tarafından

Ben hamisken dışarı çıkıyordum komşuda damda yapmış aşağı iniyordu yanımdan geçmişti varya o kokuyu asla unutmam :( tost makinen varsa onda yap canım ya da fırına tavuk at baharatlı bı nebze keser

(415 puan) tarafından
Normelde çok seven biri değilim ama demekki boyle biseymis   yapcam cnm çıkardım tavuklari
+1 oy
(29,170 puan) tarafından

Günümüz anlayışsiz insanlarla dolu maalesef

(415 puan) tarafından
Katılıyorum canim :/
+1 oy
tarafından
Bende ınstagramda  paylasanlara sinir olurum. Ne yerlese atıyorlar.  Gecen biri cig kofte paylaşmış.  Sokaga cikma yasagi vat gidip alamıyorsunda. Her malzeme evde olmuyor yapamıyorsun.
(415 puan) tarafından
Yasaklar olmasa zaten olamayacak bisey değil paran olduktan sonra ama gösterisi seven çok görgüsüz var maalesf
tarafından
Aynen oyle. Gorun beni deme şekli
+1 oy
(5,910 puan) tarafından
Bende hic hoslanmiorum bjzim.yan komsu esimin akrabasi haftada iki gun yakiolar ve o kdr dusuncesizlerki ramazan ayinda da devam ediolar yapmaya Allah islah etsin hade benim.canim istemior ama etrafta o kdr ev bina var bari ramazanda yakmayin hamileligimin ilk basinda onlarin mangal kokusu yuzunden tavuktan tiksindim kac defa migdem kotu oldu 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 224 göst.
18 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 191 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 697 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 633 göst.

409,512 soru

12,308,911 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler