Dün ikindi vakti taburcu oldum..olmadan önce kadın doğuma gönderdiler baktı nts ye bağladılar sancı çıktı ama ben bisey hissetmiyodum .sonra bidaha bagladilar bu sefer serumla .yine çıktı ama az az .tabi o ara nefes darlığından mahvoldum. Ordaki doktorda durumumu bildiği için oksijen bağladı biraz kendime geldim .tekrar sonucu göstermeye gittik sonuca baktı sonra ultrasonla sonrada alttan muayene etti .suyum fazlaymış bide sanci çıkması erkenmis. Haftada 1 kere mutlaka kontrole gel dedi.ve dogum icin suan normal dogum gorunuto dedi son ana kadar bekleriz ancak son carede sezaeyana aliriz dedi.bu arada araştırma hastanesi o yüzden doğumuda orda istiyodum.sonra yattığım göğüs bölümüne gittik .oda üstüne basa basa muhakkak her hafta kontrole gel dedi .hastalığım pulmoner emboli ve aort genişlemesi...bunlara bağlı oksijenim düşüyo nefes darlığım oluyo.kanda oksijenim çok düşük...
Neyse çıktık eve geldik bana fenalık basiyo nefes alamıyorum kesik kesik boğulur gibi .zaten doktor sgk yla anlaşmalı rapor çıkardı evde oksijen cihazı ve tupu aldilar evde devam ediyorum şuan. 3 saat alıp 15 dk falan kapatıyorum. Cihazın biraz sesi var dün gece açmadım. Bir türlü uyuyamadım sabaha kadar nefes daralmasından sonra sabah taktım öyle uyudum zar zor koltukta yarı oturur şekilde.kan sulandiriciya da devam ...16 17 gündür hastanede hareketsiz kala kala şuan vücudum ağrıyo çok halsiz bitkinim.1kat merdiven ineyim dedim felçli gibiydim adım atamıyodum ..hastalik .özellikle nefes alamamak çok kötü Rabbim düşmanımın başına vermesin .sağlığınizın kıymetini bilin .