0 oy
491 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından
Dün ikindi vakti taburcu oldum..olmadan önce kadın doğuma gönderdiler baktı nts ye bağladılar sancı çıktı ama ben bisey hissetmiyodum .sonra bidaha bagladilar bu sefer serumla .yine çıktı ama az az .tabi o ara nefes darlığından mahvoldum. Ordaki doktorda durumumu bildiği için oksijen bağladı biraz kendime geldim  .tekrar sonucu göstermeye gittik sonuca baktı  sonra ultrasonla sonrada alttan muayene etti .suyum fazlaymış bide sanci çıkması erkenmis. Haftada 1 kere mutlaka kontrole gel dedi.ve dogum icin suan normal dogum gorunuto dedi son ana kadar bekleriz ancak son carede sezaeyana aliriz dedi.bu arada araştırma hastanesi o yüzden doğumuda orda istiyodum.sonra yattığım göğüs bölümüne gittik .oda üstüne basa basa muhakkak her hafta kontrole gel dedi .hastalığım pulmoner emboli ve aort genişlemesi...bunlara bağlı oksijenim düşüyo nefes darlığım oluyo.kanda oksijenim çok düşük...

Neyse çıktık eve geldik bana fenalık basiyo nefes alamıyorum kesik kesik boğulur gibi .zaten doktor sgk yla  anlaşmalı rapor çıkardı evde oksijen cihazı ve tupu aldilar evde devam ediyorum şuan. 3 saat alıp 15 dk falan kapatıyorum. Cihazın biraz sesi var dün gece açmadım. Bir türlü uyuyamadım sabaha kadar nefes daralmasından sonra sabah taktım öyle uyudum zar zor koltukta yarı oturur şekilde.kan sulandiriciya da devam ...16 17 gündür hastanede hareketsiz kala kala şuan vücudum ağrıyo çok halsiz bitkinim.1kat merdiven ineyim dedim felçli gibiydim adım atamıyodum  ..hastalik .özellikle nefes alamamak çok kötü Rabbim düşmanımın başına vermesin .sağlığınizın kıymetini bilin .

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin çok geçmiş olsun bu hastalık irsi mi neden kaynaklanıyor acaba
(927 puan) tarafından
Sağol canım.valla bilmiorum ki ailede kalple ilgili sorunu olan yok. Sadece akciğerle ilgili var oda var zaten bende annemin dayısı astım di benim dayımda astım sonra koah oldu  .bende hastalık bitmiyo her doktora gittiğimde muhakkak bişeyim cikiyo .en çok beni zorlayan da nefes darlığı. Doğumdan sonra eğer ölmezsem ameliyat olucam galiba aort genişlemesi de akciğerde ki incd damarlardaki pıhtı da ciddi rahatsızlıklar. Bide pek belirti vermiyomus .cogunluk anı ölümle slnuclaniyo damar patladığı için. Oda otopside anca belirleniyp.benim tamamen şans eseri öğrenildi
tarafından
Benzer hastalıklar hepside nefes darlığı yapıyor irsi olabilir Allah geçinden versin canım hayırlı uzun ömürler versin bebisinle inş sen pozitif düşün ve Allahın her zaman yanında oldugunu unutma kanseri yenenler var sen bu hastalığımı yenemeyeceksin Allah yardımcın olsun tekrar inş güzel haberler alır sin
(927 puan) tarafından
Allah rszi olsun canım. Iyi düşünmeye çalışıyorum. Birde burda olsun normal hayatımda eşim ailem esimin ailesi arkadaşlarım sağolsunlar hepsi moral veriyo .kendimi biraz daha güçlü hissediyorum ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya çok geçmiş olsun canım ins bebeginide sağlıkla alirsin
(927 puan) tarafından
Sağol canım.Insallah tek istediğim o ..iyi düşünmeye çalışıyorum ama gerçekten durumum iyi değil. Rabbim ölümünde hayırlısını versin inşallah
0 oy
(982 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim insallah sag salim yavruna kavusursun 
(927 puan) tarafından
Sağol canım inşalalh tek dileğim o
0 oy
(11,130 puan) tarafından
Ah canım benim çok.gecmis olsun bebeğini de sağ salim al kucağına ınşaallah 

Rabbim yardımcın olsun 
(927 puan) tarafından
Sağol canım. inşallah Rabbim izin verir o günleri görmeyi
0 oy
(664 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım sesden rahatsız oluyorsan kulaklık tak rahatlatıcı müzik falan aç hem uyumaya da yardımcı olur 
(664 puan) tarafından
Şu an önemli olan sensin canım
(927 puan) tarafından
Haklisin ama kul hakkına girer die yapmak istemedim çünkü apartmanda Bir suru ev var hadi altımızda kaynanamlar var bisey olmaz diğerleri..Bide gece sessizliği ya yankı olur ne bileyim
(664 puan) tarafından
Ama keyif için değil ki canım sonuçta eminim anlayışla karşılarlar en olmadı komşunun yatak odası olan yerde değilde salonda yatak yapar yatarsın
(927 puan) tarafından
Bu gece açıcam bakalım  umarım kimse rahatsız olmaz bende rahat ederim
(664 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(5,438 puan) tarafından
Aa rabbim yardımcın olsun ya sağ salim kucağına al inşallah kuzum 
(927 puan) tarafından
Amin inşallah canım dua edin bana
(5,438 puan) tarafından
Ederz tabi cnm
0 oy
(28,950 puan) tarafından

Rabbim sana sifa versin canim babamin rahatsizligida öyle ama seninkisi cok ilerlemis insAllah saglikla yavrunu kucagina alirsin. Sagligina kavuşursun

(927 puan) tarafından
Allah rszi olsun Hangi rahatsızlık ti ?
(28,950 puan) tarafından
Akcigere kan sicaramis ti nefes darligi var
(927 puan) tarafından
Kalın damarlara mi acaba yoksa ince damarlara mi ? Doktorlar bana senin kalın damarlarda bisey yok ama ince damarlarda olabilme ihtimali çok yüksek dedi.hatta hamile halimle tomografiye bile girdim:(
(28,950 puan) tarafından
Kuzum.bilmiyorumki ama babmda suan cok rahatsiz cok zor bi hastalik :(
(927 puan) tarafından
Allah babana da şifa versin inşallah .hasta olan için zaten zor ama ailesi sevdikleri için daha zor .çünkü o hali görüp elden bisey gelmemesi. Allahım kimseye göstermesin
(28,950 puan) tarafından
Amin kuzum sanada Rabbim sifa versin evet çok zor
0 oy
tarafından
Sana gercekten cok uzuluyorum rabbim sana sifa versin insallah bebegine ailene esine bagislasin canim
(927 puan) tarafından
Allah rszi olsun canim valla yabanci tanıdık herkes üzülüyor inşallah sizlerin duasıyla atlatırım da güzel şeyler yazarım artık buraya
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum 
(927 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(855 puan) tarafından

Özlemcim canım hatırlar mısın beni bilmem bayadır girmiyodum şimdi denk geldim postuna ve öncekileri de okudum tek tek. Rabbim şifa versin öncelikle ama asla umutsuzluğa kapılma sen bu bebişi çok bekledin sonu ikiniz için de çok güzel olacak ben eminim. Kendine dikkat et asla salma kendini sen başarırsın. Neleri neleri başardın merak etme belki sağlığın harika olmayacak ama eskisinden çok çok daha iyi olacağını düşünüyorum dualarım seninle. Evrene pozitif enerji yollayalım iyi olacaksın iyii olacaksınız <3

(927 puan) tarafından
Allah rszi olsun inşalalh o günler bi an önce gelir.gucluyum yani daha önceki hastaliklarimda güçlü durdum şükür ettim alıştım bi şekilde ama şuan hem eşim hem bebegim konu içinde olunca daha hassas daha duygusal oluyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,450 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,491 puan) tarafından soruldu
+1 oy
60 cevap 1,185 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 377 göst.
21 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,934 cevap

36,818 kullanıcı

...