Kızlar 1 ay öncesinde eşim çiğ köfte yapacaktı kaynanamdan tepsisini istedik eşim gitti aldı geldi sonra neyse işimiz bitti yıkadım kaldirdim bize gelmişti tepsiyide gotureyim dedi eşim verdi aldı gitti sonra eltime köfte yuvarlamışlar içinde yoğurdular tabi aradan 15 gün geçti geldi bize tepsiyide versenizde görürsem dedi bende verdik ya dedim ben hiç evde görmedim dedi dedim ayseye köfte yuvarladınız ya ondadır belki dedim sonra odaya eşim girdi annen tepsiyi sorun o verdik demi hatta sen verdin dedin he verdik dedi kaynanam bozuldu tamm dedi
Bugünde işte oğlum rahatsızlanmıştı bizim burda ocak derler bi kadına götürdük yaptı biseyler neyse bu ordan dedi ki altının oğlu için onunda yüzü egzama oldu onuda getirecektim hastaneye gittiler dedi kadında getirseydin ben ona bi yağ verirdim dedi konuşma bu
Bugün beni aramış kadına gittik çocuğu götürmüş kadın demiş gelinine yağ vermiştim ben ondan alin demiş telefonda bana diyor ki o yağdan varsa getir de eyrek çocuğun yüzüne diye bende yok yağ falan vermedi kadın böyle böyle demişti getirseydin verirdim bi yağ demişti dedim kadın verdim diyo yarin bi sorayim dedi bebek arabasının neyin içine koymuş olmasın biz konuşurken diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum anneme dedim uzak dur o kadından diyor