Koltuk buydu
Bugün koltuklarimı değistirme karari aldım ve bi koltuk takimı beğendim 1750 tl ve kendi koltuklarımı letgoya koydum anca 1000 tl ye satıcı buldum 10 kisi filan almak istedi hemen ve biri cok yalvardi telefondada konustuk kadınla hiç koltuk takımım olmadı 5 yıllık evliyim koltuk almak için para biriktirdim lütfen 1000 tl ye ver alayım die yalvardi bende acidım haline iki gün beklesem ben 1300 e alıcı bulurdum ama kadinın haline acidım tm gelin alın dedim kocasi geldi zorla 900 e almaya calıştı alma kalsın dedim kavga edicektik nerdeyse neyse anlaştık 1000 tl ye aldı gitti hemen ewe kurmuş adam fotosunu çekip letgoya 1900 tl die koymus tesadufen gördüm ve baska koltuk takımlarıda satılığa koymuş hani hiç koltukları olmamıştı yalan söylemişler resmen karnımdaki çocuğun hakkına girdiler duygu somurüsü yaparak ve esimde bana kızdı milletin dediğine hemen kaniyon çok ucuza verdin die ve ben hakkımı helal etmiyirum çok sinirliyim
Acıma acınacak hale düşersin'in vücud bulmuş hali terbiyesiz ko.pekler
Oha ben sokkkkk nasıl insanlar görücez yine pislik kadın bide utanmadan duygu sömürüsü yapmış utanmaz
410,277 soru
12,338,068 cevap
39,476 kullanıcı