0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar sabah uyandım rüyada ciğer ya da kuş başı etti tam hatırlamıyorum ama ikisinden biriydi yapıyordum. Ama yemeden uyandım hiç canım da çekmiyordu. Lakin uyanır uyanmaz yüzümün sağ tarafı çok kaşındı ve kaşıdım. Sizce iz kalır mı. Eskiler öyle derdi?

10 Cevaplar

0 oy
(5,862 puan) tarafından
Yok be canım hurafe yani
(1 puan) tarafından
İnşallah canım ya, sağol.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız tovbeeeee kalır yüzünde kocamannnn ciğer izi çıkar :-):-):-) kalmaz canım.korkma.hurafelere inanma
(1 puan) tarafından
Valla inşallah kalmaz canım, etkilendim baya. Ama ciğer bulup eşim yaptı yedim. Artık gerisi Allah 'a kaldı. Teşekkür ediyorum canım.
0 oy
tarafından
Eskilere kalsak yandık kuzum inanma :)))
(1 puan) tarafından
Umarım canım, sağol.
0 oy
(52,399 puan) tarafından
hicbirsey olmaz canim bende hamileyken hep ruyamda yemek gorurdum yiyecekken uyanirdim :) hemen ruyami anneme anlatirdim yapardi :)
(1 puan) tarafından
Ya bende ama işte birden uyanıp kaşımam etkisinde bıraktı. Benim de eşim sağolsun yaptı yedim. Hayırlısı artık. Tesekkür ederim canım.
(52,399 puan) tarafından
asermemissin ki canim bosver takılma bisey olmaz afiyet olsun☺️
(1 puan) tarafından
Sağol canım benim, inşallah.
0 oy
(2,923 puan) tarafından

Ben boyle şeylere fazla inanmıyorum ya :ermm:

(1 puan) tarafından
Umarım kuzum. Teşekkürler.
0 oy
(592 puan) tarafından
Ay yok artik :))
(1 puan) tarafından
Bilmem ki öyle derlerdi ‍♀️
(592 puan) tarafından
Yok canim aklina getirme oyle seyler hurafe de gec :)
0 oy
tarafından

Yooo yok öyle bir şey ciğerde yedim davıkda yedim doğradımda hurafe uydurma bana göre 

(1 puan) tarafından
Yaa hadi inşallah. Sağol canım.
tarafından
Kız yok bee inanma sen
(1 puan) tarafından
İnşallah canım. Biraz olsun rahatladım.
0 oy
tarafından
Yok bacisko korkma bisey olmaz bende rüyamda kiraz yemeye çalışıyordum ama tam yiyecegim zaman uyanıyordum o zaman da kirazın zamanı değildi çok şükür oğlum doğdu hiç bi yerinde ne iz ne bisey hiç bisey yok korkma 
(1 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol.
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Yüzünde iz olmaz ama çok ciğer yemesen iyi olur çünkü hamilelikte önerilmez.
(1 puan) tarafından
İnşallah, evet önerilmiyormuş, teşekkür ederim canım.
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben hamileyken canınız çekmesin hep lahmacun aserdim çok yedim ama istediqim qibi olanı buladim ben memlekette annemin yaptiqi lahmacunu asermistim ama kısmet olmadı ve oğlumun ayağında resmen ayağını kaplamış lahmacun izi var bildiğiniz lahmacun kıyması detayı bile var artık ayagimimi kasidim bilemiyorum ama var yani ben kendim bizzat yasadim
(1 puan) tarafından
Yaa umarım bende olmaz, olursa da bebeğimin yüzünde olmaz, artık Allah 'n bileceği hayırlısı diyorum, teşekkür ederim canım.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 275 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
1 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Annelikguzelsey (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu

414,256 soru

12,466,950 cevap

46,934 kullanıcı

Kategoriler

...