0 oy
1,306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Öncelikle özür dilerim hepinizden merakta bıraktım sizi neredeyse hepiniz benim hamile olacağımı düşünmüş. Keşke keşke diyorum öyle olsaydı da direk deseydim size HAMİLEYİM diye ama nasip değil miş maalesef. Rabbimin taktiri tabi demekki hala beni anne olarak görmüyor ki rabbim nasip etmiyor. Neyse burda hepinizi çok seviyorum benim hiç birinizle aram kötü değil kavga etmem etmedim sevmemde neyse konumuz bu değil. Ben gidiyorum kızlar nereye diyeceksiniz gidiyorum işte uygulamayı siliyorum tamamen değil temelli değil neden diyeceksiniz. Çok zor oluyor kızlar dayanamıyorum evlat hasreti gerçektende çok zor dayanabilecek gibi değil elbette sabır gerekir bunun için bende sabır ediyorum bu uygulamada durmamın sebebide kafam değilsin aklıma gelsin ki bende üzülmeyeyim diye ama tam diyorum sizinle sohbet ederken unutuyorum sonra biriniz bebek resmini atıyorsunuz içim gidiyor ha burda sizlere lafim değil paylaşın tabi hep paylaşın ki benim gibi evlat hasreti çeken kadınlar ordan özlemini gidermeye çalışsın. Çok zor oluyor unutamıyorum eskisi gibi takmıyorum elbette kafama ama işte dediğim gibi çok zor oluyor çok zorlaniyorum hepinizi çok seviyorum
Sizleri kırdım ise hakkınızı helal edin dualarınızı benden eksit etmeyin olur mu
Benim hakkım hepinize sonsuza kadar helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edersiniz umarım. Sizi kırdıysam özür dilerim affedin olur mu ? Önce kendinize sonra bebişlerinize meleklerinize rabbimin size emanetinize mucizenize iyi bakın olur mu ?
Benim yerime kocaman öpün bebeklerinizi
Hoşçakalın...

<!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_200529_110508_523.sdoc -->

35 Cevaplar

0 oy
(51,780 puan) tarafından
ah canim benim elanin resmini attiktan sonra sen yorum yapinca icim kötü oluyordu sende hakkini helal et git ama hemen gel olur mu ozletme kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap hakkında hayırlısı olsun kuzum 

0 oy
tarafından

Hakkında hayırlı olsun kuzum benim rabbim sana da anne olabilmeyi nasip etsin bir an önce <3

0 oy
(4,175 puan) tarafından
Ayyy kiz yapma böyle .. dualarım seninle:(:(
0 oy
tarafından
Allah a emanet ol canım Rabbim tez vakitte sanada isteyen herkesede versin inşallah 
0 oy
tarafından
Canım benim Rabbim inşallah en tez zamanda nasip eder üzme kendini hakkinda hayırlısı olsun
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamileyim diye tekrar dönersin Rabbım vermiyorsa demekki daha var zamanı hiç üzülme 
0 oy
tarafından

Üzüldüm ben :(  Hakkında hayirli olanı biliyor Rabbim kuzum hayırlısı olsun bigün elbet bu imtihanında biter lütfen kendini üzme strese sokma hersey Allahtan insallah bigün sende yavrunu kucağina alirsin ben her zaman dua ettim sana her zamanda dua etmeye devam edeceğim ama Allah herseyi hakkıyla bilendir unutma Rabbim yuvanin huzurunu daim etsin <3

0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Hepimizin bir imtihanı var bu dünyada ve sabreden çıkıyor bu imtihandan selametle.. 

Hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle.. 
0 oy
tarafından
Hepimiz bir imtihandan geçiyoruz kimimizin çocuğu olmuyor kimimizin çocuğu oluyor anne babası hayırsız oluyor kimimiz ailemizle kimimiz eşimizle vs. Sinaniyoruz önemli olan bu sınavı hakkinla verebilmek yani demem o ki sadece sen degil hepimizin bi sinavi var o yuzden sabret cunku bu sinavi sadece sabrederek gecebiliriz Rabb'im vermiyorsa vardır elbet bir bildiği.

Rabb'im sana ve senin gibilere sabır versin tez zamanda kucaginizi doldursun.

Bak sana ne anlatacam benim teyzem evleneli 6 7 sene oluyor onun da çocuğu olmuyor gitmediği yer kalmadı çocuklara gözleri dolu dolu bakıyordu sonra tüp bebek yaptırdılar tutmadı sonra bi kaç defa daha denediler sonuç hep aynı olumsuz sonra noldu biliyor musun teyzem doğal yollarla hamile kaldı sende sakın neden olmuyor deme olacak inşallah sadece haline şükret ve sabret güzel yüreğinden öpüyorum senin için hayırlısı neyse o olsun.
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Rabbim kucagini bos birakmasin insallah guzel haberlerini verirsin burda hep beraber seviniriz kafana ne kadar takarsan o kadar zor olur biraz dusunmemeye calis ummadigin anda gelir insallah. Allaha emanet ol 
0 oy
tarafından
Hakkin da hayırlısı olsun canım 
0 oy
tarafından
Senin kendi kararinn
0 oy
tarafından
Sanq hak veriyorum bazen esimle aram bozuk oldugu zamn eslerle ilgili pistslar gordugum zamn ne guzel masallh keske bizde oyle olsaydik diyorum

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 704 göst.
2 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 750 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 428 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu

410,853 soru

12,363,348 cevap