Selam kizlar❤ kafamda deli sorular.. Acaba acaba.. ?? 1 aylık bebeğim var yeni doğum yaptım eşimin bana karşı davranışları pekde değişmiş sayılmaz tek fark aşırı telefonla ilgilenmesi geliyor gidiyor elinde tel biktim artik.. önceden eline telefonu almayan eşim şimdi lavaboya telefonla gider oldu çok dikkatimi çekmeye başladı telefon sarjda dahi olsa çıkartıp tuvalete gidiyor saatlerce çıkmak bilmiyor napiosn diorum bu kadar telefonla instgrmda geziyorum diyor.. Sabah erkenden kalktı yine telefonla girmiş tabi lavabya neyse cıktı napiosn yine sen dedim Hic napcam ddi güldü bende telefonları değişelim sen benimkini götür seninki bende kalsın dedim tamam hattımı alıyım tel dursun dedi değişelim ddi bende hayr hatta durcak dedim olmaz arayanlarim var flan dedi.. ya bu kadr telle ilgilenmesi kafamda şüphe uyandırıyor önceden eline almazdı çoğu zaman unuturdu bile.. bilmyrum artik kızlar neden boyle :(
Cok ilgilendigi bir an aniden elinden al bakalım umarım bisey bulamazsn ama belli mi olur kuzum.
Cnm bastan beri bole olsa aliskanlik derdim bnim esimde malesef tuvalete bile telfnla girio ama oyun oynuyo bn biliom.face instegram falan kullanmaz.yinede rahatsz oluyom aliskanlik askm ne yapim diyo.ama soyle bsy solim cnm oyle gecmis siliosa yaninda dglde tekken daha cok ugrasiosa dikkat et.sifre falan varmi tlfnunda bnim esiminkini bn hep elime alirim hep bakarim ses etmez eve birak derim birakir.oda isi surekli tlfnla oldgu halde bi ses etmeden takip et bakalim
Bnm esimde tl cok ilgileniyor ama gozlerine bakmam yetiyo aninda masanın ustune koyuyor facebook da instagramda arabalara bakar oyun oynar yada baska bise yapmaz cokgizlide bktim bise yptgi yok korkma bir sey olmmz
Başina boyle bir şey gelen yalniz sen degilsin. Eminim cok ailede boyle birde bizde. Aldatiyormu konuşuyornu vebali oz boynuna.
Erkek bu neyapcagi belli olmaz benim eşim de telde ara ara ama facede bakiyorum kiziyorum birakiyor facesi benim telde de açik bu zamana kadar yanlis bişeyine denk gelmedim ama oyle cebinde felan gezdirmez saklamaz benden ama saklarsa yada almama izin vermezse bende şüphelenirim canim senin yapcan şey neyle ilgileniyor buna emin olman lazim geçmis siliniyorsa mutlaka senin görmemen gereken biseyle meşgul dur acaba cinsel içerikli biseymi izliyorki yada ne bilim sen eşini en iyi taniyansindir anlarsin davranişlarindan RABBIM yardimcin olsun
Geçmişi siliyorsa cinsel içerikli bir şeyler izliyor olabilir.
Erkekler hep öyle canım. Bnm kocamda aynı. Öyle olduğu zaman gidiyorm yanına uzanmaya bakıyorum napıyor. Eğer kapatırsa ekranı yanına gidince o zaman şüphe ederim. Ama kapatmiyor Maçkolik takip ediyor oyun oynuyor ama tuvalete yanına gidemem ama bazen bnmde aklıma gelmiyor değil. Sende elinde tlfn varken git yanına otr uzan bakalım. Napckk
instgram da geziniyom diyomus sende ac ayni hesabi mesaj feln geliyomu sende gorursun. gece felm al kurcala. gecmisine bak. bnim esiminde tel surekli elinde ama o oyun oynuyo tuvalete bile telle giriyo kapiyi kilitlemedigini fark ettigim an dan diye girip ver su teki diyip bakiyorum. valla kafamda deli sorular beynimi yemesindense girer bakarim. gecede alir internt arama gecmisine feln bakarim. elinde oynarkn cevir hemn bakacm derim aninda cevirir telefinunu. cevirmezse yada herhangi bi tusa basarsa istedigimde vermzse kiyameti kopartirim onu bna aciklayana kadar surat asarim konusmam surekli laf vurur bezdiririm. ha bi yanlisini gordummu hicde gormedim ama tedbiri eldn birakmam.
Telefonu şarjdan çıkarıp tuvalete götürmek ne demek, peşine düş derim arkadaşım. Ama sessiz sakin ol bi huylandırırsan bişey varsa da yakalayamazsın. tabiri caizse pusuya yat, en ummadığı anda al telefonu elinden, ve inşallah bütün bunlar sadece senin hüsnü kuruntundur...
Zaten bu tip sosyal siteler yüzünden insanların arası açılıyo.. evine düzen getirmelisin bence canım.. eşinle konuş, sonuçta aynı evdesiniz birlikte bişeyler yapın.. ayrı ayrı yapmayın herşeyiniz ortak olsun.. en basitinden tv izlemek bile beraber olsun..ama tlf almayın elinize
Yatarkende yastık altına koymuyordur heralde al bak sen in benden gizlin ne olabilir ki diceksin ısrar ediyorsa bu hareketlerine valla benimki de aynı ama sosyal medya hiç yok kullanmaz haber okur ben hep bakıyorum birgün sinirlendim telefon olmasaydı napcaktin ya yeter hep elinde dedim aldım telefonu duvara attım ne konuşuyor ne bişey telefon telefon korktu tabi ilk defa öyle gördü beni ya bu şeyler çıktı çıkalı valla ne insanlar muhabbet eder oldu ne bişey gerçekten odun gibiyiz evlerimizde belki bi çoğumuz
Cnm o uyurken tonu kontrol el facebook istegram a bak bir de wasap da kişilere bak tanimadigin numara var mı ve wasap resmi ne resim yoksa numarayı al gizli ara derim
Canım olabilir oynayabilir ama silinen bir şeyler varsa valla yapmıyorsa bile yapıyor derim.benimki de oynar ama okey oynar saklamaz yanımda hep. Tabı bende geceleri kadınlık hissiyatı na dayanamayıp kurcalarım ne silinen bısey var ne başka bısey yanımda oynadıgın aynısı.sende tepkını koy canım ne halt karıstırıyorsa bil.aniden al bak bakalım neymiş.arama mesaj dokümanlarına bak yada programlar ne yüklü sosyal programlar olanlar mı var benim koca ınstagram ı falan sıldı herkes boş bos saçma sapan resim koyuyor dıye.tuvalete telefonla görüyorsa iş sakat canım arkadasın kocası da öyle yaparmış meğer orda kadınla mesajlasır mis.yakaladı kadın bosanacaklardı falan da barıştılar.
Telinde şifre varmi canım kontrol etmiyormusun gece uyuduktan sonra filan bak karıştır
Telefonla wc girdigi an sende eline telefonu al pistt ne haltlar karıştırıyorsun orda yaz :)))
Tuvalete telefonla girmek nedir? Aklima gelen ilk sey telefonu nasil temizliyor oldu bende bir gariplik var galiba. Neyse.
Çok yoğun çalışan biri olarak söylüyorum ben girmiyorum tuvalete telefonla. Zaten isten eve gelince bebegimle eşimle zaman geçirmek istiyorum.
Gecmisini siliyor olmasi senin bilmeni gormeni istenedigi biseyleri var demek oluyor bence. Bu başkalarıyla gorustugunu anlamina gelmez sadece. Eşinizi en iyi siz tanirsiniz. Bence acik şekilde konuşun. Rahatsiz oldugunuzu dile getirin ve kafanizdaki tüm sorulari sorun
Bende bu dertten muzfaribim ya bebeğim 1 aylık oldu biz 3 aydır arkadaş gibiydik biç temas bile yoktu bebek doguncada birkaç rahatsızlığı çıktı onlara kafayı fena taktı beni gözü hiç görmedi bende üstelemedim dün özlediğimi artık birlikte olabiriz dediğimde tamam dedi sonra ben öpünce sonra öp şimdi git dedi anladım istemediğini ama bişy demedim sonra yatacakken yanıma geldi ama isteksiz olduğu çok belliydi söyleyince kabul etmedi öyle olunca aramızda bişey olsa bile hiç bişey anlamıyo insan ben kocama çok düşkünm oda bunu biliyo ama bana olan yaklaşımı çok değişti acaba sogudumu diyorum kendi kendime
Benimki basindan beri boyle artiq qina geldim bende saatlerce wc de oturmaq ne oluyor benimki guya YouTube biye giriyor bir fun elimde kalicak
1,491,728 soru
24,375,791 cevap
348,314 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın