İyi akşamlar kızlar. Bir süredir yoktum pek de bakmaya fırsatım olmadı. Çünkü doğumdan sonra hayatım ciddi anlamda değişti. 5 yıldır mükemmel bir evliliğim vardı eşim her anlamda kusursuz bana aşırı bağlı ve sevgi doluydu ama doğumdan sonra önce ailesi ile sorunlarım başladı sonra eşim ile ciddi sorunlar yaşadım. Yani aslında bi kavga tartışma gibi şeyler söz konusu olmadı. Genel bi huzursuzluk mutsuzluk vs gibi şeyler. Neyse eşimle boşanma kararı aldık.. Benim için çok büyük yıkımdı tabi. Bu kadar severken bi anda ipleri kesmem ve bebeğim küçük... Eşim evden gitti ve ben temizlik yaparken evde bi takım şeyler buldum.. Sarımsağa iğne batırılmış ve yanında çiğnenmiş ekmek içi. Yatağın altına koyulmuş. Yanında da 50 cm kadar bir değnek. Nolduğunu anlamadım tabi. Nette baktım ve dünyam başıma yıkıldı. Sonrasında evi didik didik ettik ailemle. Yılan derisi kanlı peçete ve eşimin yattığı ortopedik yastık ortadan ikiye kesilmiş şekildeydi.. Napıcam nedicem derken bi çıkar yol bulamadım. Eşim evden gitti. Aramız desen çok kötü.. Çaresizlik içinde bekliyorum. Başlarda eşime çok sinirli tahammülsüzdüm ama şimdi onunda bi suçu yok diyorum o bilinçsiz diyorum kızamıyorum. Yapılan iğrençliği bozamadım da maalesef. Karıncayı inciten bir insan değildim ben şimdi içimde nefret tohumları var hep. Herkesi öldürmek istiyorum. Bana bunu yapan pislikleri gebertmek istiyorum. Ne halden ne hale geldim. Anneliğimi bile yaşayamadım ben bunlar yüzünden. Bana bi hal çare bulun lütfen.