Ya gercekten bu erkekleri anlamakta zorluk çekiyorum eşimin akrabaları karşıda oturuyorlar 2 gün yasak var diye amcasının çocukları burdaki tüm erkekleri çağırmışlar sanki virüs bitmiş gibi toplanacak erkek erkege takilicaklarmis sürekli saat 11 den beri eşimi arayıp duruyorlar eşimde çocuk diş çıkarıyor ateşi var ve virüs bitmedi daha ne toplanması dedi onlarda gel falan diyorlar sürekli eşimde gelemem dedi sonra diğer amcasının oğlu ariyor diyor iste sen eşinden dolayı gelemiyorsun elini masaya vur az yengemi ya bizimkilere yada annesine götür falan diyede akil veriyorlar eşimde bana diyor yani şunların su lafları demesine karşılık gidesim geliyor diye bende dedim kendin bilirsin diye yani anlam veremiyorum hepsi eşlerini aldatıyor sıkılmışlar falan diye benim yanımda anlatıp beni övüyorlar ama eşimle konuşunca yok elini masaya vur falan yani benim bile sinirlerim bozulmuşken eşimin canı nasıl sıkılmasın ki nasıl insanlar anlam veremiyorum ( bunu söyleyenlerden birinin karısının 4 çocuğu var sonuncusu diş çıkarıyor hasta ve kadında 3 tane dişini çektirmiş ama adam evde tek bırakıp gidiyor ) benim eşim ise hiç bisey demeden telefonu kapattı morali bozuldu uyudu.