0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
İki sokak ötemde arkadaşım var ablası sabah ağlayarak beni aradı kadın ablasıda karşı yakada oturuyor deryaya ulaşamıyorum dedi telefonlara dünden beri çıkmıyor kayınvalidesi kocası hasta diyor dedi hasta değil bence gidip bakarmısın allah rızası için dedi çok merak etmiş bende merak ettim bi hışımla çıktım evden eşim evde allahtan bebişleri bıraktım ona gittim arkadaşımın kapısına zile basıyorum basıyorum açan yok sonra binadakilerin ziline bastım tek tek altta kocasının dayısı var onlar evde yoklar dedi nasıl yoklar dedim hastaymış dedim tabi ben bu arada ayakkabılarımı çıkardım merdivenleride çıkıyorum bi taraftan kaynanası altta oturuyor deryayı özledimde ona geldim dedim kadın hasta dedi kem küm etti iyi işte çorbasını yaparım dedim onuda dinlemedim çıktım deryanın kapısına ziline bastım bastım en sonunda açıldı kapı kocası karşımda müsait değiliz dedi 2 dakika giricem dedim ben girdim adam çıktı gitti evden yatak odasında baktım ağlıyor dün çok kötü kavga etmişler adam kapıya falan atmaya kalkmış bunu bacakları çekiştirmekten morarmış eşi öyle biri asla değil küçük bişey büyümüşte büyümüş duşa soktum arkadaşımı kahvaltısını hazırladım yedirdim kendine getirdim ablasıyla konuşurdum iyiki geldin dedi sarıldık ağlaştık hadi kalk bebeklerine bak kocanıda al karşına konuş dedim güzel güzel dedim önemli bişey olduğundada bana mesaj at yine gelirim dedim çıktım evime geldim ablası nasıl dua ediyor bana tabi yapacağım arkadaşım o benim az önce yine Aradım eşiyle konuşuyorlarmış sakin sakin 

12 Cevaplar

+2 oy
(2,479 puan) tarafından
Allah razı olsun senden canım benim 
(553 puan) tarafından
Canım ben olsam oda gelirdi çok iyidir arkadaşım allah hepimizden razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,932 puan) tarafından
Yazık ya insanlar neler çekiyor çok üzülüyorum cidden Allah yardım etsin sendende razı olsun iyi yapmışsın 
(553 puan) tarafından
o kadar şiddetli kavgaları hiç olmamıştı canım öyle biri değil eşi öyle olsa bırakmazdım zaten ya yanımda getirirdim yada ben dururdum yanında sinir anında herşey oluyor allah herkesin evine huzur versin
+1 oy
(134 puan) tarafından
Çok iyi etmişsin canım arkadaşına iyi gelmiştir gitmen belki o sinirle daha kötü şeyler olabilirdi sakşnleştirmişsin Allah huzur versin arkadaşına
(553 puan) tarafından
Tabi tabi en son gelirken ben gülüyordu bana yüzünü güldürdüm inşallah ilk ve son olur
+1 oy
(582 puan) tarafından
Ne güzel bir insansın yaaa
(553 puan) tarafından
Arkadaşımda çok güzel canım ondan kendini bilezin biri olsa bende gitmezdim
+1 oy
(50,850 puan) tarafından
ne guzel yapmissin canim kendini güçlü hisseder dayisi ve kayinvalideside korkulik gibi saklasinlar olayı akıllarınca
(553 puan) tarafından
Burda kimsesi yok canım onun rahatlığı vardı onlarda beni görünce şok oldular zaten artık çekinirler herhalde kızın ailesine söylerim diye
+1 oy
(4,909 puan) tarafından

Cesaretinden öptüm :) arkadaşına da çok üzüldüm inşallah bidaha yaşanmaz böyle bişey:(

(553 puan) tarafından
Böyle şeylerde cesaretliyim canım eşim diyor bi gün şey yoluna gideceksin herşeye atlıyorsun ama yapacak bişey yok sen sus ben sus olay uzardı şimdi utanmışlardır birdaha yapmazlar inşallah
(4,909 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah.
+1 oy
(15,320 puan) tarafından
Keşke senin gibi bir arkadaşım olsaydı yakınımda. Inanki insanlar böyle duyarlı kisilere hasret kalmış durumda. Çok takdir ettim seni ve senin gitmene karışmadığı için eşini de tebrik etmek lazım , her erkek yollamaz.
(553 puan) tarafından
Evet bende korkup gitmeseydim belki uzayacaktı olay bide arkadaşımın kimsesi yok burada bi sürekli görüştüğü ben varım şimdi biraz çekinirler belki eşi ve eşinin ailesi... Eşim karışmaz bana oda öyle çünkü canım
+1 oy
(1,082 puan) tarafından
Allah razi olsun iyiki gitmissin..
+1 oy
(7,096 puan) tarafından
Senin o guzel kalbinden öpüyorum canim benim cogu insan karismak istemiyo iyi etmissin allah razi olsun senden ❤
(553 puan) tarafından
Neden karışmak istemezler onuda anlamıyorum e o zaman susalım herkes birbirini öldürsün bende seni öpüyorum ❤️
0 oy
(4,617 puan) tarafından

Arkadaş olalım mı :D

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Üzüldüm ya ne olsa bu kadın milletine oluyo erkeklere bi halt olmuyo yazık günah 
(553 puan) tarafından
Maalesef öyle madur olan kadın hep
0 oy
tarafından
Ay tüylerim.diken diken oldu sen ne iyi arkadaşsın ya
(553 puan) tarafından
Estağfurullah canım arkadaşımda çok iyi ondan allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 318 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Lolipop (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 592 göst.
7 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,656 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 386 göst.