Ben 6 aylik evliyim ama çocuk olmuyor gobegim düşmüş düştüğü için siseyle gobegimi çektiler bebek kalır dediler kalmazsa adetin bitince yıkanınca gel karnını satacak dediler ama ben hala hamile kalamadim acaba sardirsam bebek olurmu
Ya bisy dicem. Bazı kadınlar hiç sorun olmamasına rağmen 1 yıl üzerine hamile kalıyorlar. Mesela ben 1 ay üzerine hemen kaldm. Herkes bir değil. Zaten 12 aydan sonra bakıyorlar hamile kalamama konusunda. Çok erken ecele etme. Yumurtlama dönemlerini bil
Bu konunun tam ne oldugunu bilmiyorum canim ama gorumcem soylemisti benim bazta aylarca olmadi gobegim dusmus cektrdik sardirdik diye sonra olmus umut iste bi dene istersen ama korkuyosan icinde inancin yoksa bosver canim allah buyuk olur dua et
Kac aydr bebek istiyosun cnm korunmuyosun yani
Doktor ne diyor?
Canım 8-9 ay olmaması normal bi doktora görün hormonlarına baktır göbek düşüncede onu düzeltiyorlarmış Allahım nasip etsin inşallah
Canım git doktora muayene ol göbek düşmüş filan bırak onları benim bir buçuk sene olmadı öğrendik ki normal olmazmış zaten hemen tüp bebek yaptırdım şükür tuttu ama bir sene evli değilsen birşey yapmazlar
Benim gorumcemdede bir sorun yokdu 6 ay sora hamile kaldi. Annemde 8 ay sora hamile kalmiş. Yaşin kucukse vucut hazirlaniyordur 1 yila kadar hamile kalmaman normal. Vitamin yetmezliyi ola bilir her hangi bakter ola bilir. Bir muayineden gec. Birde cocuk olmasiysa neden kadin suclu hiss ediyorki daha gerci erken ama kocandada sorun ola bilir. Kac akrabamiz var oyle gec hamile kaldilar kadinin gitmediyi doktor kalmadi. Ama erkek bir kere gitmiyordu zorla goturmuşler hemen hamile kaldi kiz
404,024 soru
12,103,374 cevap
36,420 kullanıcı