0 oy
305 göst.
Aile kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızım çok akıllıdır ama bu 3 4 gündür sürekli ağlıyor ve konuşmasına rağmen bebek gibi sürekli ağlayarak istemeye başladı özellikle görümcemin çocuğu ile oynasın o çok agresif kızıma hiç oyuncak vermez sürekli vurdulu kırdılı oyun oynuyor erkek olduğundan ama kızıma sürekli kaynıyor aralarında 2 yaş var halbuki kızım tekken Bi sorun yok ama ne zaman onunla görüşseler resmen huy değişiyor şimdi kardeşi de olacak yavaş yavaş onu da söylemeye başladık ki alışsın diye acaba ondan da mı yapıyor anlayamıyorum sizce ne yapmam lazım 3 gündür yemek bile doğru düzgün yemiyor zaten ona da ayrı üzülüyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Görümcenin çocugu ile görusturme
-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından
Gorumcenin cocuguyla mumkun oldugu müddetçe az görüştür.Bebek fikrine alismasi iyi ama zaten kendisi bebek.Suan onun hayal dunyasi cok farkli surekli dile getirmeyin bebekle ilgili seyleri surekli soylemeyin yaninda konusmayin.

4 bucuk yaşında oglum var 8 aylik hamileyim oglum kardes lafini duyduktan sonra tuhaflasti.Kiskanmaya basladi daha dogmayan bebegi.Bizde artik onunla ilgili olan konulari yaninda konusmuyoruz.Suan biraz daha iyi cok sukur.Cocuktan çocuğa degisir ama bide boyle deneyin.
(43 puan) tarafından
Katılıyorum ya kız çocuğu daha fa hassas oluyor izlediği çizgi filmden bile herşey kapıyor mesela niloyayı izlerse çok sakin ve konuşkan kibar oluyor aynı karakter gibi
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Çocuk etkilenmiş görüştürme bence
(43 puan) tarafından
Çok asabi bide kafasına felan vuruyor Bi kaç kez gördüm kızdım şaka yapıyorum yenge diyor dedim öyle şaka olmaz Bi daha görmeyim Bi tek ben kızabilirim kızıma dedim bana bile seni de döverim bıçaklarım bilmem ne diyor
(1,255 puan) tarafından
Ailesi nasıl büyütmüş öyle diyorsa sakin sakına tek bırakma allah korusun
(43 puan) tarafından
Hiç sorma neyse iyiki de niloya var onu izleyince düzeliyor
0 oy
(122,836 puan) tarafından
Gorumcenim cocuguyla fazla gorusturme etkilenmis demekki
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Çocuk kimden ne görürse onu yapar az görüştürmeye calis 

(43 puan) tarafından
Valla öyle yapıyorum ama bazen Bi bakıyorum kapı çalıyor babası getirmiş biraz dursun diyor o kadar yaramaz ki evden gitsin de kimi rahatsız ederse etsin gibi düşünüyorlar görümcemin dişi ağrıyor muş aradım ben o kadar düşük tehlikesi yaşadım Bi kere bile çocuğumu göndermedim rahat edeyim diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 270 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu

405,532 soru

12,150,558 cevap