Dün post acmistim atesi var ne yapabilirim diye. Akşam 10 gibi farkettim 38.5 şu uykudan kalkmıştı. Ateş düşürücü icirdim soydum tek zibinla durdu düşmedi. Saat 1 e kadar bekledim yok düşmüyor banyo yaptırdım yine düşmedi saat 2 gibi tekrar ateş düşürücü verdim. Yaninda uyuyakalmisim eşim geldi bı baksak ki kiz yanıyor ateşten. Hemen apar topar acile gittik. Doktor mudur nedir hiçbir bilgisi yok resmen farkli bı ateş dusurucu ile antibiyotik yazmış dedim antibiyotik ne alaka çocuğun başka birşeyi yok sadece ateş dış çıkarıyor dişten olduğunu düşünüyoruz. İçeri gidiyo başkasına mi soruyo ne geliyor diş jeli yazdım onu alın diyor. Her neyse çıktık geldik sabahta vardı ateşi bı ateş düşürücü daha verdim 10 gibi kesildi tamamen üstüne ince bişey giydirdim. Öğlen 2-3 arası ateş yine olmuş 38 buçuk. Bı ateş düşürücü daha verdim başka çarem yok biliyorum fazla ama doktor önerdi bunu sıkıntı olmaz dedi. 4 saatte bir ver dedi. Banyo yaptırdım yine yok düşmüyor düşmüyor düşmüyor. Napcam bı akıl verin onu böyle gördükçe dayanamıyorum halsiz sürekli mizirdanma halinde canı yanıyor belli
Doktorun verdiği antibiyotiği kullanmalısın diye düşünüyorum fişten bu kadar ateş olmaz bence
1,489,973 soru
24,351,459 cevap
346,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın