Kızlar 30 haftalık hamileyim çok mutluyum bebeğimin bir an önce doğmasını istiyorum ama çok mutsuzum eşim yanımda değil ben babamın evindeyim ve ayrıyız daha önce de yazmıştım kaç defa hatirlarsiniz zaten eşim gözlerini açıp gerçekleri goremiyo hala şimdi benim bebegim doğduğunda babası olmıycak onun için çok üzülüyorum esimin annesi yüzünden bu durumdayız bi anne nasıl böyle bisey yapar ki benim bebeğime bunları yaşatmaya hakkı var mı çok üzülüyorum ve sürekli bebeğimin babasız olucağını düşündükçe işin içinden çıkamıyorum sizce bebegim de benim kadar etkilenir mi bu durumdan onu nasıl bi hayat bekliyo onun hayatını elinden almışlar gibi hissediyorum
Canım hıc arayıp sormuyır mu bebeğini.sorununuz ne dır ama merak etme doğum olunca tıpış tıpış gelecekler sahiplenmek ısteyecekler arayı bulmak ısteyecekler.öyle gelirlerse sende uzatma barış esinle ama ayrı ev olsun yine beraber oturmayın oturuyorsanız eğer.kovana kızdım bir yandan gerçekle yalanı ayırt edemiyor mu. Anneye körü körüne inanılmaz kı .buradaki de senin bebeğini taşıyor sonuçta karşısına alıp bı konuşması mı seninle niye bu kadar sürdü ayrılıgınız
NşgeNiye ayrısınız boşandınız mı tatlım
Etkilenir tabi kendini üzme. Bırak askisina. Allah elbet gönlüne göre vericek bunu unutma
1,497,754 soru
24,466,223 cevap
354,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın