0 oy
1,869 göst.
Diğer kategorisinde (5,438 puan) tarafından

Cocugunuza ger.ze.kali many.k s.lak deseler vs ne dersiniz ne yaparsınız gerçekten batıyor bana artık 15 yaşında 2 görümcem var sürekli böyle diyorlar :ermm::angry:

40 Cevaplar

+1 oy
(344 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yerin dibine sokardım onları ben 9 ay karnimda tasicam buyutcem tırnağına zarar gelmesin diye kicimi yirtcam görümcelerim gelecek hareket edicek yediririm valla onlara o lafları 
(5,438 puan) tarafından
Güzellikle söyledim olmadı kızdım olmadı aynısını onlara dedim olmadı ne yapayım daha cnm bn :( aynı evde yaşıyoruz tatsizlik çıkmasın diye katlanıyorum
(344 puan) tarafından
Valla canım kusura bakma ama aynı evde de kalsam evlatlarımi ezdirmem ben ben yetim büyüdüm aile görmedim evlatlarımi iy yetişmesini isterim ve bunun için eşimde olsa karşı çıkarım
(5,438 puan) tarafından
Bende yetim büyüdüm cnm ben elimden geleni yaptım caresizim bu sadece bir örneği..
(344 puan) tarafından
Anladım canim ama ezdirme kendi çektiğini evladın çekmesin
(5,438 puan) tarafından
Sağol cnm elimden gelenin fazlasini yapıyorm
-Reklam-
+2 oy
(5,052 puan) tarafından
Ağzına sıçarım kısa ve net kimse benim çocuğuma bir şey diyemez hakaret bile edemez
(5,438 puan) tarafından
Bende aynı düşüncedeyim aynı evde yaşıyoruz kayınpederim yanlış anlıcak diye her zaman bisi diyemiyorum
+1 oy
(18 puan) tarafından
Kendilerin zekasi o düzeyde herhalde küçücük çocuğa dencek şeyler mi ben olsam çok güzel bozarım onları sizi bozmamak için iyi rol yapiyo bebeğim diye 
(5,438 puan) tarafından
Cnm kızıyorum bende ama aynı evde yaşıyoruz kayınpederim yanlış anlar diye her zaman bisi diyemiyorum kafayı yicem
Neymiş oğlumda diyormuş oğlum sizden öğreniyor zaten
+1 oy
(705 puan) tarafından
Kendim bile ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim o kelimeleri kullanmam kalkipta çocuğuma herhangi biri böyle bişey söyleyecek çok sert tavrım olur herkes yerini bilmeli. asla tahammül edemem
(5,438 puan) tarafından
Aynen cnm ama anlamıyorlar birbirlerinede öyle davranıyorlar kafayı yicem
+1 oy
(13,316 puan) tarafından
Diyemezler ama bence ergen ağzıyla konuşuyorlar bir de bu açıdan bakıp uyar derim. 15 yaşında evlenen var tabiki ama ergen çocuklar yani. Bir de görümce kafasıyla düşünüyorsan daha çok sinirlenirsin. Küçük baldız görümce olunca kıskanma falan da çok oluyor hem bebeği hem gelini. Bence çocuk gibi düşünerek abla gibi yanaşılmalı 
(5,438 puan) tarafından
Yanaşıyorum tatlım güzel dille söyledim olmadı kızdım olmadı aynısını onlara dedim olmadı ne yapayım daha evet bende 15 yaşında evlendim:/
(13,316 puan) tarafından
Evde de argo konuşuluyorsa normal geliyordur. Babam kardeşimle bana o yaşlarda birbirimize ***** manyak desek kızardı
(5,438 puan) tarafından
Konuşuluyor malesef :( onlar okuldan öğrendiler ama :(
+1 oy
(671 puan) tarafından
Batmasa anormal olur zatn canm uyar valla onlar çok mu akllilar sanki zatn akıl olsa öyle söylemezler sonra herkes alışır Çocuğuna öyle söylemeye bide iki gün sonra çocuğunda kendini farklı hisseder 
(5,438 puan) tarafından
Anneleri yok zaten o yüzden egitilmemisler eşime söylersem kalpleri kırılacak dövecek diye korkuyorum
(671 puan) tarafından
Abilerinden korkuyolarsa bidaha söylerseniz söylerim sizi diyebilirsin onlara yanlış anlama ama onlar egitilmemisse senin çocuğun niye sıkıntısını çeksin ki öyle diye diye çocuğun kafasında yer edicek en ufak bsyde çocuk kendini salk gerizklai sanick psikolojisini düzeltmeden zor olur canm
(5,438 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum cnm çok degisik kişilikleri var ne desem ogretemiyorum herşeye karslik veriyorlar ben öğrensinler diye uğraşıyorum 2 tane cocugum var ama 4 tane yetistiriyorum kendim zaten 22 yaşındayım daha
(671 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm ne diyim
(5,438 puan) tarafından
Sağol cnm sağol
+1 oy
tarafından
Asla dedirtmem biraz cazgir olabilir ama parkta bi kadin oglum top oynuyo onlarin oraya top atti diye gerizekali demisti ellerimi kadinin bogazinda buldum bi sarilmisimki iki kisi zor aldi elimden :)))
(5,438 puan) tarafından
Başkası olsa bende yaparım
Helal sana :)
Ama aynı evde yaşıyoruz kayınpederim yanlış anlar diye her zaman bisi diyemiyorum kafayı yicem
tarafından
Tenhada kıstır yada bikerede olsa kayinpederinin yaninda sesini yukselt artik demeyin cocuga boyle  diye kayinpederim noktayi koyar belki
(5,438 puan) tarafından
Daha demin dedim yeter artık gülüm hep diyorsunuz bana batmaya başladı dedim oda bize diyor dedi obur ikizi hemen o 4 yaşında daha onla mi iddia ediyorsunuz zaten sizden duyuyor dedim kayınpederim hiç bisi demedi
tarafından
Ohooo balık bastan kokmus zaten kuzum onune gecemessin esine soyle bakalim o halleder belki
(5,438 puan) tarafından
O kalplerini pis kırar kiyamiyorumda elim kolum bağlandı
tarafından
Nediyim esin insallah halleder
(5,438 puan) tarafından
Inşallah cnm sagolasin
+1 oy
(50,982 puan) tarafından
halasi cekmisler de kızarım tabiki esime derim oda kizsin
(5,438 puan) tarafından
Eşimede demek istemyrm abla onlara kızıyor kendimi kötü hissediyorum
(50,982 puan) tarafından
cocugumdan kiymetli degil ya
(5,438 puan) tarafından
Değil ama onlarında annesi yok şuan buraya yazdım diye bile kendimi kötü hissediyorum ne isteseler yapmaya çalışırım ama tam olarak değerim bilinmez
(50,982 puan) tarafından
senin merhametin agir basiyor ama yarın obur gun bebegin dillenecek büyük oglunda var onlardan duyduklarını soyleyecek Allah kolaylik versin canim
(5,438 puan) tarafından
Evet cnm ağır basıyor kötü yenge olmak istemyrm gözlerinde beni anneleri gibi görsünler saygı duysunlar istyrm baştan çok yüz  vermisim ama iş işten geçti bi bana karşı değil ablasına babasına bazen abisine karşı bile aynılar
+1 oy
(122,928 puan) tarafından
Direk döverim benim cocugumun kakali bezine kurban olsunlar
(5,438 puan) tarafından
Ben burda bi post açmıştım bana saygısızlık yapılıyor dayanamıyorum diye derdimi anlatmıştım akıl verin bana diye çoğu kişi tepki gösterdi çünkü görümcelerim hakkında anlattım olmadı uyardım olmadı kızdım olmadı aynısını yeri geldi vurdum olmadı dedim diye ilk linçimdi inşallah son olur
Ama ben geldiğimde 8 yasindalardi ve anneleri yok eğitmeye çalıştım bende 15 yaşında geldim zaten
+1 oy
(913 puan) tarafından
Acar agzimi yumarim gozumu asla laf soyletmem babasina bile. Kaldiki gorumcem laf edecek...
(5,438 puan) tarafından
Bu dediklerinin hepsini yaptım
Güzellikle söyledim olmadı kızdım olmadı aynısını onlara dedim olmadı ne yapayım daha
(913 puan) tarafından
Valla dogru bulursun yada yalnis ama hic biseyden anlamiyosa lafi soylediginde agzinin ortasina vururdum ben bitane. Siddete karsiyimdir ama cocugum soz konusuysa dunyayi yakarim.
(5,438 puan) tarafından
Bende karşıyım ama yaptım yapmadım değil benim damarıma basıyorlar evlâdım o benim ya
(913 puan) tarafından
Umarim vazgeçer
(5,438 puan) tarafından
Inşallah onlar vazgcene kadar benim saçlarım ağaracak
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
En sert çizgilerimden biridir kimseye söylenmesine müsade etmem. Kayınpederin de bırak yanlış anlasın. Çok akıllı olsalar öyle konuşturmazlar zaten.
(3,212 puan) tarafından
Bunlar senin sorunun değil. Sen yetistirdiğinden sorumlusun canım.
(5,438 puan) tarafından
Evet haklısın bnde yetemedim tam onlara yetistiremedm annelik yapamadım
(3,212 puan) tarafından
Hayır asla öyle düşünme sakın. Sen onların annesisin ve senden iyisi yok onlar için.
(3,212 puan) tarafından
Görümceler için diyorsan da nerde nasıl davranacaklarını öğretmen lazım eğer annesizlerse.
(5,438 puan) tarafından
Görümcelerim için diyorum cnm öğretiyorum anlatıyorum saatlerce konuşuyorum olmuyor
0 oy
(2,874 puan) tarafından

Kızarım tabiki benim çocuğuma kimse bişey diyemez:angry:

(5,438 puan) tarafından
Anlaşırız biz bi şekilde:)
Uyardım kız uyardım olmadı kızdım olmadı aynısını onlara dedim olmadı ne yapayım daha
(2,874 puan) tarafından
Laftan anlamıyor lar canım o zaman işin zor onlarla:-)
(5,438 puan) tarafından
Çok zor hemde çok seviyorum onları 7 yıldır bir yaşıyoruz elimde büyüdüler anneleri olmadığından egitememisler bende herşeylerine yetemedim
Lavsbodan çıkınca el yıkamayı dahi ben öğrettim..  O yüzden abilerinede şikayet etmeye kıyamıyorum
(2,874 puan) tarafından
Heee anneleri yoksa ayrı canım yaa bı kaç seneye duzelirler inşallah büyüdükçe
(5,438 puan) tarafından
Yok cnm aynı köyde ama ayrılar
0 oy
tarafından
Bnmde görümcem aynısını der bnde aynısını ona derim keser sesini 
(5,438 puan) tarafından
Bende diyorum onlar daha çok çemkiriyor neymiş oğlumda diyormuş oğlum sizden öğreniyor zaten .
0 oy
tarafından
Uyar canım valla ben söylerim oğluma öyle bisey demeyin deye şaka bile olsa hiç hoş bisey değil 
(5,438 puan) tarafından
Değil cnm evet aynı evde yaşıyoruz kayınpederim yanlış anlar diye her zaman bisi diyemiyorum kafayı yicem
0 oy
tarafından
Sensin o derim. Benim çocuğuna demeye kşmse cesaret edemez zaten. Bi kere kanımla eşim kavga etti kaynım bana diyo ki senin adi ******** kocan böyle yaptı sensin adi sensin ******** dedim sustu. 
(5,438 puan) tarafından
Sustukça tepemize çıkarlar ıyi yapmssn
0 oy
tarafından
Gerizekalı kendisi. Benim görümcem asla demez 
(5,438 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyoruz adından çok öyle hitap ediyorlar bir gün bi patlıcamda kayınpederim var
tarafından
Bende kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum görümcem iki üç apartman ötede hergün bizde sayılır. Bebeğim küçük daha demiyor asla demez de dedirtmemde sende söyle babasına
(5,438 puan) tarafından
Söylüyorum sıkılıyor adam napsın zaten kalp hastası söylemek istemyrm acikcasi
tarafından
Laftan anlamıyorlar hrhalde gerizekalılar çünkü laftan anlayana 1 kere söylenir
(5,438 puan) tarafından
Evet anlamıyorlar çok.gormuyorum ana yok başta ben yetmeye çalıştım yetemedim ben geldiğimde 8 yasindalardi bense 15
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Önce uyarirm devam ediyolarsa onlari söylerm aynen
(5,438 puan) tarafından
Çok uyardım cookk
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Kızarım. Çok bende. Haddini de bildiririm.
(5,438 puan) tarafından
Bend çok uyardm kızdım aynısını onlara söyledim kar etmiyor
(1,126 puan) tarafından
Ben agzima  geleni sayardim. Anasına babasına soyle
(5,438 puan) tarafından
Söyledim olmuyor her yolu denedim
0 oy
tarafından
Sende onlara de hoşlarına gidiyor mu bakalım 
(5,438 puan) tarafından
Çok dedim alıştılar artık koymuyor onlara
tarafından
O zaman cok gevşekler
(5,438 puan) tarafından
Çok fazla cok
0 oy
tarafından

Alıcan odunu eline evire çevire dövecen ikisinide :angry:

(5,438 puan) tarafından
Bazı şeylerden ötürü küçük tokatlarım oldu ama çok sıkıntılarım vardı olmuyor ne kadar 7 yıldır baksamda kiyamiyorum elim gitmiyor eğitmeye çalışıyorum egitilmiyor eşime diyorum ben dövmekten korkuyorum kendin hallet eğit diyor 7 yıldır çok doldum
tarafından
Ahh kuzum çok zor anlıyorum seni allah yardımcın olsun kolay değil
(5,438 puan) tarafından
Kendimi çok kotuymusum gibi hissedyrm şuan buraya yazdım diye ama napiyim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 263 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 793 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Semraycan (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 619 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 918 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu

405,787 soru

12,160,584 cevap

36,603 kullanıcı