0 oy
556 göst.
Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar merak etdiniz biliyorum anca girebildim biraz islerim vardi size post acdim ya esim eczanede test aldi diye ...ben o gun esimle konusmadim sabah erken esim beni aldi annemlerden eve geldik herseyi anlatti o gun komsumjz var onun arkadasi esimi aramis yolda test alirmisin esim mide bulantisi var onlarin 3bebegi dusdi zaten tekrar hamile kalmis esim kendi arabasinda gece biraz taksicilik yapar o arada ona alirmisin demis 

Esim zaten 5yil taniyorum 1.5yilda evliyiz o gibi seyleri hic olmadi ama insan duyunca kotu oluyoru tabi esime inancim sonsuz ne biliyim test diyince 

Simdi iyiyiz kizlar aramizda dunde zaten bizim ulkemizde cocuklar gunidi kizimizla beraber disney lande gitdik cok guzel vakit gecirdik

10 Cevaplar

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Postunu okumuştum canım.  Sıkıntı olmamasına sevindim.
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Sizin ülkede virüs yokmu 
(46 puan) tarafından
hayir canim
(134 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
tarafından

Sevindim cnm rabbim aranizi bozmasın

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Kötü bişey olmadığına senin adına sevindim daha önce okumuştum
0 oy
(112 puan) tarafından
Ne iyi haber. Şimdi o seni ve eşini tanımadan olayı gözleri ile görmeden sözde iyi Müslüman kardeşlerimizin eşin için yaptığı direk kötü ithamlar ne olacak acaba? Hepsi eşinin kul hakkına girdiler bence. Bu gibi durumlarda yapıcı olmak varken buradakiler neden hep felaket tellalı fitne ve vesvese peşinde anlamıyorum. Aslında tam emin olmadan burada böyle şeyleri de paylaşmak doğru değil seni nasıl üzdüler ki eşin de senden böyle bir şey duyunca şok olmuş olmalı. Aile ve toplumumuzda güven problemi çok sıkıntılara sebep oluyor ne yazık ki ve başından böyle bir tecrübe geçen sanki herkes öyleymiş gibi yargı dağıtıyor. Rabbim bizleri iyilerden edip iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Tekrar geçmiş olsun. 
(46 puan) tarafından
evet canim anlamadan dinlemeden bi an sinirleniyoruz kadin iste
(112 puan) tarafından
Kadını erkeği yok gülüm İnan bana bir çok şeyin altına kadınız işte kadınlar böyle diyerek saklanılmak bizi sözde güçlü laflarını yerine daha zayıf yapıyor. Sözüm sana değil alınma genelde. Kadının da erkeğin de sorumlulukları ve davranışları elbet farklı ama nedense bizim kadınlarımız erkeklere erkeklik taslayıp erkekten de hanımlık bekliyorlar. Oysa herkes kendi görevini hakkı ile yapsa ve karşısından beklinti içine girmese düzen oturacak. Uzatmayayım inşallah aranız eskisinden de iyi olsun kardeşim :)
(46 puan) tarafından
saol arkadasim
0 oy
tarafından
Kuzum o komşuya sordun mu böyle böyle bişey var mı diye? Sevindim bi açıklama olduğuna
(46 puan) tarafından
hayir sormadim cnm esime guvendigim icin
tarafından
İyi Canım sevindim valla ❤️ Rabbim aranızdaki güveni daim etsin
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Gözün aydın canım. Taksici ise esin normal yani. Benim kuzenimin sürekli kullandıgınbir taksi var. Cocugu engelli 2vine cok lazım olan seyleri mesaj atıyor taksici getiriyor. Aldıkları seylerin parasıyla taksi parasını verip gönderiyor.bunlarantakıntı yapma yani
(46 puan) tarafından
evet her seferinde oyle oluyor onu dinlemeden sinirle cikiyor agizdan
(1,714 puan) tarafından
Canım bazı taksicilerin sabit müşterileri oluyor. Aile gibi oluyor onlar. Öyle düşün esin ekmegini oradan kazanıyor. Müsteri in dur dediği yerde duruyor al dediğini alıyor cünkü onun alın teri o. Süpke duyma acıklama sını yapmıs adam. Bir insanın içine süphe düşerse o sekilde yasaması zor olur. Esini en iyi tanıyan sensin. O yüzden zaten anlarsın. Yuvana zarar verme o sekilde yaparak
(46 puan) tarafından
dogru canim isine 3 gunden 1 gidiyor bos vakitleri yapar evimizi oyle gecindiriyoruz Allaha sukur ac degiliz acikta degiliz
(1,714 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
0 oy
(2,874 puan) tarafından
İyi canım sıkıntı olmasinda
0 oy
(5,874 puan) tarafından
Çok şükür rabbim kmsenın yuvasının dağılması na izin vermesın bnde çok sevndm cnm benım :) 
0 oy
tarafından
Canm postunu  okumuştum . Çok mutlu oldum  Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 440 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 909 göst.
0 oy
18 cevap 772 göst.

404,445 soru

12,116,134 cevap

36,461 kullanıcı

...