0 oy
651 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar kızımın 2 aylık  aşısı  kan toplamiş bende sıktım kan boşaldı ve delik gibi birdey oldu çok pişman oldum korktum saglik ocagindaku ebeyi aradım oraya dokunmamam gerektigini soyledi 10 gün sonra 6 ay aşisi var o zaman geldiginde bakarim dedi benim gibi bilinçsiz hareket eden oldumh boyle  tehlikeli bi durummu direk hastaneye gideyimmi 

13 Cevaplar

+1 oy
(671 puan) tarafından

Asi yerine dokunulmaz yanlış yapmışsın:ermm:

tarafından
Birsey olurmu bilmiyordum asi yaparken hemsire beni uyarmadi
(671 puan) tarafından
Uyarması lazım di ebe derdi zaten aradığında cnm rahat ol
(58 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmazsa o yaradan başka bisey olmaz. Yara izi kalır sadece. Temiz tut yarayı, dokunma bidaha
(58 puan) tarafından
İçine sinmiyosa 10 gün bekleme götür sağlık ocağına. Yaranın durumuna göre belki merhem falan önerirler pansuman yaparlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya kıyamam keşke sıkmasaydın olan olmuş ama elleme bir daha yine de bi doktora götür bence
tarafından
Cok pisman oldum :(
0 oy
tarafından

Canım neden sıkdın hemşire hiçbir müdahalede bulunmayın demedimi sana kendi kendine gececek o yara aşı tutarmı bilemiyorum sor sağlık ocağına 

tarafından
Hemsire hic bir sekilde uyarmadi beni bende kan toplamis zararli diye sktim keske hic dokunmasaydin cok pisman oldum
tarafından
Tuhhh o hemşirenin hatası demesi lazımdı yuh yani sakın bişey sürme artık oraya krem falan tamam mı gidince durumu bildir onlara onlar sana söyler canım geçmiş olsun
tarafından
Cok teskkur ederim insalah birsey olmaz
tarafından
Korkma kuzum sor sen bi onlara belkibi sorun yokdur üzme kendini
tarafından
10 gun bekliycem hemsire o zaman gel dedi simdi tekrar arasam azarliyorlar insan yerine koyulta cevap vermiyorlar
tarafından
Ana benim hemşiremle konuşmamı duysan inanmassın çok tatlı ve çok ilgili
tarafından
Malesef buradaki hemsireler cok kotü azarliyorlar soru dahi sormsya cekiniyor insan
0 oy
tarafından
Kolonya dök kuzum 10 gün oraya dokunma bişey olmaz korkma 
tarafından
Kolonya olmaz canım olmaz benim hemşirem asla müdahale etme dedi
tarafından
Kolanya yakmazmi
tarafından
Hicbisey dokme canim
tarafından
Kolanyami benim vucudum acidi resmen çok acitir sakin deneme
tarafından
Ha hemşirenin öyle dediğini bilmiyodum benim yanimda öyle demişlerdi hastane de bide kusura bakma canım bi acile götür o zaman bişey olmasın
0 oy
(29,407 puan) tarafından

Aşı yerine dokunulmaz demedimi doktor gecmiw olsun  olan olmus elini surme daha kotu olursa götür ihmal etme

tarafından
Hemsire beni hic bi sekilde uyarmadi aradan 4 ay gecmis simdi diyor dokulmaz diye uyarsaydu asla yapmazdim
(29,407 puan) tarafından
Tamam dokunma artık kolonya flnda dokme cocugu yakarsin birak kendiliginden gecer
tarafından
İnsallah teskkur ederim
0 oy
(422 puan) tarafından
Uzulme cnm ins bise olmaz bizimkide ole esim az kalsn sıkıodu bn birakmadim ebe neden uyarmadi acaba demeki bisei yoki ebe bise dememis cnm interneten bi arastir bnmd hic bilgim yok malesf
tarafından
Ebe beni uyarmadi uyarsa yaparmiyim cok pisman oldum internetten arastirdim ama bi bilgiye ulasamadim
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Sen gene de ihmal etme yarın Bi çocuk doktoruna götur Bi baksın 
0 oy
(35 puan) tarafından
Benim de cahilligime geldi bende senin gibi aynisini yaptim. Gorumcem hemsireydi sordum. Oyle  olmasi normal dedi sikmasaydin o gecerdi. Ama iste bende bilemedigim icin sıktım. Ama allah şükür hiçbirşey olmadi kurudu orasi küçük bir aşi izi gibi kaldi. Sikma canini inşallah birşey olmaz.bir peçete yada pamukla hafif bastir kani kani dursun birşey olmaz inşallah
tarafından
Sıktıktan sonra hafif derin bi delik olustu hemen bastirdim cok kotuyum cok agladım korkuyorum insallah birsey olmaz
0 oy
tarafından
Ben kendi yüzümdeki sıvılceyı sıkamıyorm iyi korkmadan cocugun kolumdaki seyı bodoslama sıkmıssjn. Bari bi nete yazsaydın heryerde yazıyor dokumulmaması gerektıgı. 112 yi arayıp sorabılırsın nasıl bir yol ızlemen gerektgnı anlatr en azndan tehlıke varmıymıs onu soyler. 
0 oy
(135,554 puan) tarafından
Gecmis olsun ins bisi olmaz
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Sen sıkarken yavrucağın canı ne kadar da yanmıştır 
tarafından
Zaten cok vicdan azabi cektim neden iyiyce yaraliyorsun ki beni
(6,678 puan) tarafından
Neyse cnm olan olmuş sıkma canını tecrube olmuştr en azından
0 oy
tarafından
Elleme Bi daha dokunma hiç banyo bile yaptırırken dokunma oraya üstünü değişirken falan dikkatli ol kabuk olacak orası benim oğlumun 10 aylıkken iyileşti uzun sürüyor geçmesi sarı iltihap olursa götür doktora 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,353 göst.
21 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (677 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,523 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...