0 oy
966 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kuzenim teyzem geldi bana oturmaya dHa lohusayim ben 30 gnluk bebegm  neyse kuzenm kina malzemelerimi istedi verdim yemek yedik cay ictk sevinerek gittiler

Ertesi gun kuzenm bana mesaj atti "yalniş anlama ama bebegin cok kucuk ve zayf dedi" emziriyorum ben sütüm yaramiyo diye dusunuyorum ama saglk ocagndaki hemsire gayet iyi diyor. Inanin bu laf canimi yakti ben ona herseyimi gozumu kirpmadan veriyorum. Onun bana dedigi lafa bakin zaten dugunum olacagi esnada ise nişanlin çirkin diyodu. Benle derdi ne anlamadim agladim bugun bebegime yetemiyorum diye

38 Cevaplar

+2 oy
(122,447 puan) tarafından
1 aylik bebek nasi iri olabilirki enfazla 3 3.bucuk kilodur ne tuhaf insanlar var yaa
(796 puan) tarafından
Artiliyorum seni cnn +++++
(41 puan) tarafından
3 buck canm zaten dogunca 2800 e dustu
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Durduk yere başka hiçbirşey yazmadan bunu mu söyledi sadece
(41 puan) tarafından
Sana bisey dycem yalns anlama dedi de dedm bunu dedi
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Derdi seni mi gerdi deseydin bir lohusaya bu denir mi kıt akıllı ya 
(41 puan) tarafından
Gelmelerini istemiyodum
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ağzı olan konuşur duyma takma bile 
(41 puan) tarafından
Haklsn cnm
0 oy
tarafından
Bebek ile ilgili konuşurken mi söyledi durup dururken mi 
(41 puan) tarafından
Kiz durup dururken mesj atti sana bsey dycem yalns anlama dedi de dedim bebegin cok kuck zayf dedi haklisin dedjm cunku daha 1 aylk
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Ağlama uzulme  canim  boşver sen sütünü etikler  üzülme benim çocgumda  zayif  dediler  küçük dediler  ben hiç takmadim  
(41 puan) tarafından
Ne bleym zaten kuzenm heryerde canimi yakan biri bana dediklerini ondan cikarsin rabbm
(2,066 puan) tarafından
Canım sende öyle deme beddua  etmiş oluyorsun  allaha  havale  et
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Sen hala daha ona kuzen mi diyosun? Boşver her şeyi sen be eğine bak. Ebe diyorsa iyi diye iyidir başkalarına ne moralini bozduğun değmez. Ben senin yerinde olsam Bi daha da eve almam onu
(41 puan) tarafından
Teyzemnaradi gelyoz diye gelmeyin diyemedim
0 oy
(817 puan) tarafından
Ne dengesiz insanlar var bence sen mesafeni koysan iy olur 
(41 puan) tarafından
Ben zaten konsmuyodum teyzemle.geldiler
0 oy
tarafından

Ununtma bunu yaz bi kenara oda doğurunca sende onunkine söyle çocuk zayıf de evlenecekmişya nasılsa ha, 3 yıl ha 5 yıl sonra ben olsam hatırlatırım

(41 puan) tarafından
Haklisij canm ben onun nişanlisina asla laf etmedim o benimkine neler diyodu neler şimdi o toz kondurmadigu nişanlisi evine tv bile alamamiş kuzenm kendi aldi tvsini
0 oy
tarafından
Yaaa bu insanlarin az..na ed...yim sen kimsin ya oo banada neler dediler sezeryanla dogurdugumdan anne olmadima kanaat getirdiler ki daha bebegim 3 gunluktu 

En guzeli ne biliomusun seninde cocugun var demek yada seninde cocugun olacak demek

Hepsini kafaya yazdim onlarin gununu bekliorum
(41 puan) tarafından
Rabbime havale ediyorum
0 oy
(1,424 puan) tarafından
TEK KELİME ILE KISACA YAZIYORUM KISKANÇ FESAT
(41 puan) tarafından
Cok kiskanc hemde ben evlendim surati dustu  oda nişanlandi hemen benden 2 yas buyuk
0 oy
tarafından
Agzı olan konusuyo işte takma kafana sen gaywtte iyi yetiyorsn bebegine kim ne derse dersin tıka kulaklarını duymazdan gel
(41 puan) tarafından
Anneme soyledim cunku kimsrm yoktu annemde dediki sen o bebege bakamasaydin seni yanima alirdim ben birakmazdim kendi evinde dedi
0 oy
(6,135 puan) tarafından

:Dkıskançlığın hasetinde bu kadarı valla pes 

O değil de o sevse de sevmese de nazari değer çünkü kalbi kötü dikkat et 

Ağlamaya değil korumaya çalış evini ve aileni 

(41 puan) tarafından
Evet zaten nazari degen birisi
(6,135 puan) tarafından
Sende ona kanıp ağlama moralini bozma sütünden de olma bebeğini düşün mercimek beyinligi degil
0 oy
(50,783 puan) tarafından
haha cocuk gibi ya nisanlin cirkin!  ☺️☺️☺️ ne bosbogaz o öyle bide zayif gorduyse o an niye demedide bir gün icinde tuttu ki bos konuşuyor iste canim her bebek tombik olacak diye kural yokki
(41 puan) tarafından
Valla okadarda zayf degl aslinda
0 oy
tarafından
Dengesiz olmaza böyle konusmaz kusuruma bakma canim
(41 puan) tarafından
Evet kimse sevmyo zaten pat pat konusuyo
0 oy
tarafından
1 aylık bebeğin kocaman 10 kilo falan olmasını mı bekliyordu herhalde küçük olacak kıskanç tavuk 
(41 puan) tarafından
Görümcesinin bebegi e3 aylk onla kiyasliyo benm bebegimi
0 oy
tarafından
Sen doğur da seninkini görelim deseydin kız üzülme bana da kaynanam dedi evden kovcaktım nerdeyse ağzının payını verdim 
0 oy
tarafından
Resmen kıskançlığı bariz ortada. Neden senin evinde teyzenin yanında değilde sonraki gün mesaj olarak atıyor. Çünkü kimseye göstermeden laf söylemek istiyor sana. He he de geç 
0 oy
tarafından
Canım benim oğlum 2 kilo doğdu kücük dediler mama vet dediler ağladım ama simdi 2 aylık yaşıtların topladı hiç takma derim sana bosver kıskanıyor seni 
0 oy
(143 puan) tarafından
Ay o kuzenin AFKURSUN kendisi kafasina göre dogurur ısmarlama o zaman bebegin sen bebegine her anlamda yetersin kafani böyle hasetlere takma

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 574 göst.
9 Kasım 2020 Aile kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 679 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
4 Haziran 2022 Aile kategorisinde S. A. M05 (89 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 464 göst.