0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selamün aleyküm kardeşlerim güzel bir soru:) canlarım öncellikle Allah için birbirlerini sevenlere ve birbirinden razı olanlara selam olsun"kişi sevdigiyle beraber olacaktır.arkadaslar şu imtihan dünyada sizi en çok seven ve razı eden arkadaşınız kim isimlerini alalım"Rabbim onlardan razı olsun"benim razı olduğum en yakın arkadaşım NESİBE Rabbim onu iki cihandada aziz kılsın"cevaplarınızı bekliyorum canlarım:)))

25 Cevaplar

0 oy
(422 puan) tarafından
Benim oyle diyebilecegim bi arkadasim yok malesef hic olmadi
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından

En yakın esimdir Cnm başkada kimse yok arkadaş ortamı pek kurmam;)

tarafından
Aslinda bir ahiret dostu olmalı mesala birbirlerine dua eden güzel bir arkadaş"tabi kararına saygı duyarım canısi:))))))
(948 puan) tarafından
Çok sağol Cnm ama içime çok kapanık olduğum için valla yeni gelmeme rağmen komşularım evlerine davet ediyor ama pek gidesim yok diyom sız buyrun bana gelin
0 oy
tarafından
Hayatta en çok Annemden raziyim. Allahta ondan razi olsun ❤
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Allah onlardan razi olsun neslihan ve adalet onlar benim candostum herzaman yanimda oldular bebegimi kaybettigimde hastanede guzel gunlerimde acimda hep benleydiler insallah ahiretligim onlar ❤❤
tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(553 puan) tarafından

Hangi birini sayayım :) hayatımda olan herkesten allah razı olsun insallah onlarda benden razıdır <3

0 oy
(5,895 puan) tarafından
Valaha kım dye düşündüm eşim gelyor aklıma allahta ondan razı olsun :) 
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Iki kişi var çok sevdiğim razı olduğum birisi komsum ablam gibi gördüğüm elif ablam diğeri dostum gamzem<3

0 oy
tarafından

O burdan değil ismi sema 12 yıllık arkadaşım allah ondan razı olsun em kötü günümde yanımda oldu her daim maddi ve manevi destekçim oldu onuok, seviyorum Allah da ona eşiyle çocuğuyla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin iki cihandada yüzü gülsün Amin <3

tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

Benim en değerli varlıklarım annem babam eşim ve kanımdan olmasa da kardeş bildiğim arkadaşım asuman'ım ben onlardan razıyım Allah da bin kere razı olsun inşallah <3

0 oy
tarafından
Esim Ablam arkadaşlarım Annem babam bide istanbuldan bi azeri arkadaşım vardı o bide patronum 
0 oy
(657 puan) tarafından
Annem tabiki herşeyime katlandı bebeğim için aylarca uykusuz kaldı hem bana hem bebeğime yardım etti hayatta ödüyemem hakkını allaha başımızdan annelerimizi eksik etmesin 
0 oy
(671 puan) tarafından
Arkadaş yok diyebilirim ama ailemden yana razıyım bide Rabbim bozmasın eşimden razıyım Allah ta onlardan razı olsun çok şükür 
0 oy
(1,964 puan) tarafından

Arkadaşlarım ozel hepsinden raziyim  3 universitede 3lisede var lisedekiler en özelim.  Ama en onemlisi hayat arkadasm can yoldasm canim esim. 9 yildir hayatimda  1bucuk yıldırda ayni yastığa  baskoyoruz. Rabbim bozmasin saglik sihhat huzur versin daima. Esimden raziyim iyi ki var canim kocacim Rabbim yokluğunu  vermesin <3<3

tarafından
Amin canım
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ailem ve eşim 
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Çıkarsız sevmeye ben çok önem veririm Dostlarımı seçerken bir karşılık beklemeden ve bir karşılık istemeden sevebilen anlayabilen konuşabilen Hatta konuşmadan da anlaşabilen insanlar olabilmemiz bir bütün olabilmemiz önemli Bunu yakalamak çok zordur özellikle bütün sevgilerin sahte çoğu insanın çıkarcı olduğu şu devirde çok daha zor. Evime geldiğinde sağıma soluma değil gözlerimin içine bakabilen her şey paylaşıp bölüşmekten çekinmeyeceğim insanlarla  dost olabilirim

3 tane arkadaşım var böyle ufak tefek hataları ile kabul edip sevebildiğim gönülden razı olabildiğim bugün bundan bahsettiğim de arkadaşlık ve dostluk sıfatına boş ve saçma diyen insanlar oldu bu beni incitmez ama Onların hiç arkadaşlığı ve dostluğu tatmadığını bana gösterdiği için onların adına üzülürüm

Gelelim Allah razı olsun diyeceğim isimlere

Ben 29 yaşındayım ablam yaşında olup ama ne ablam Ne annem ne Anneannem hiç birinin yerine koyamayacağı mi bildiğim  anlamı tanımsız 2 tane insan var  Rahime ve Marziye Her ikisi de 39 yaşında birine 6 diğerini 7 yıldır tanıyorum  her bir gününe şükürler olsun  Allah onlardan razı olsun

Bir de Esram var 6 yaşından bu yana tanıdığım birlikte 22 buçuk yılı devirdiğim  benimle aynı yaşta olan Bunca Yıldır bir kere bile kalbimi kırmayan her gün sesini duyduğum canım arkadaşım Allah seni hayatımdan eksik etmesin
tarafından
Amin canım Rabbim birbirini seven kullarından eylesin canısı ❤️
(2,891 puan) tarafından
Amin canım birbirini Allah için seven insanlardan olalım inşallah
0 oy
tarafından
Arkadaş değil ama Annem den razıyım Allahta ondan razı olsun mükemmel bir Anne. Allah başımızdan eksik etmesin Annelerimizi
tarafından
Anne bambaşka hemde muhteşem bir şekilde bambaşka annem benim canım, annelerimiz eşlerimiz onların yerleri tabiki apayrı...
0 oy
(51,016 puan) tarafından
iki tane fatmam var biri ilkokul birinci sınıftan diğeri liseden ❤️♥️ fatmalar iyi oluyor burdada üç fatma var sevdigim ☺️
0 oy
tarafından
Eşimden çok razıyım iyiki rabbim onu çıkardı karşıma çok şükür bin şükür inslah evlatlarım danda razı olurum amin
0 oy
tarafından
Arkadaşı bilemem bir gun beni sirtimdanda vurabilir. Ama bu hayatta en çok razı olduğum insan eşimdir. Allah ta ondan razı olsun inşaallah
0 oy
(3,275 puan) tarafından

Razı olduğum hiç bir arkadaşım kalmadı hepsinin canı cehenneme :angry: Allah eşim,annem ve kardeşlerimden razı olsun gerisi boş 

İlgili sorular

0 oy
81 cevap 1,147 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 394 göst.
0 oy
23 cevap 726 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berfinbedri (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 597 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,983 soru

12,169,286 cevap

36,634 kullanıcı

...