0 oy
1,685 göst.
Diğer kategorisinde (432 puan) tarafından
Kizlar dün sabah 10da vurulduk aşıyı akşam ateş huysuzluk yaptı cok agladi yavrum calpol verdik derken şimdi yine ateşi var doktorun da hiç birşey dememisti bu kadar ateş yapması normal mi acaba korkuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,653 puan) tarafından
2.ay asisi ates ypar zaten soylemedilrrmi canim
(432 puan) tarafından
Canım.soylemedi doktorumuz hiç birşey demedi ya ilk dozunda böyle.olmamistim.ikinci doz daha mı.kuvvetli acaba çok sağol cvp verdiğin icin
(2,653 puan) tarafından
Aa dur ozur dilerim ben normal 2.ay asisi sandım yanlis okumusum bilmiyorum canim
(432 puan) tarafından
Önemli dehil cmm sağolasın yine de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz de yaptırcaktık ama virüs çıktı kaldı bu ayda 18 ay aşısı var yine yaptiramicaz belki 2 yaşından sonra 2 doz yaptırırım siz kaçıncı ayda yaptırdınız? Kuzenimin çocuğu da çok ateslenmisti bexsero dasonra çok ağlamış huysuzlanmis herhalde etkili bir ası diğer dozları yaptirmadilar o yüzden 
(432 puan) tarafından
Canım biz ilkini 7.ayda yaptirdik şimdi 10aylik 2.dozinu yaptırdık ilkinde böyle ateslenmemisti kuzenin de kalanlarini yaotirsaydi keşke cnm yarım birakmasalar iyiymiş
tarafından
Bize yaşından sonra önerdi çok aşı yükleme demişti doktor 13 aylıkken nimenrix oldu bexsero da olacaktı virüs çıktı maalesef. Ben de dedim keşke yaptirsaydiniz diye bilincliler de aslında çocuk çok kötü olmuş diye yaptirmadilar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 568 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yildizmavim (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.
9 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu

406,124 soru

12,175,910 cevap

36,652 kullanıcı

...