Insan yaşamadan bilemez kim olursa olsun bu haraketi yapan insandan uzak durulmali.. mesafe koy derim kardeşin kendini toparlayana kadar
Bazı postlarda intihar etmeyi düşünüyorum diyolarda Allah aldı Allah verdi bu canı geri gidince gelecek bişey değilki bak, canım ailenden uzak dur ozaman ki evliliğin iyiyse herşey yolundaysa zedelenmesin zaten senin kardeşin iyi bir insan olsaydı sana can olur kan olurdu malesef aynı anadan aynı babadan doğmuş olsa bile kardeşlerin hepsi birbirine iyi olacak diye bir şey yok
Evlisin koçan var , ailen yüzünden ne diye intihar edeceksin,
En fazla görüşmesin herkes kendi evinde olur ...
Ama ailen ile olan sorunlarindan eşine bahsetme ne olursa olsun bilmesin, gün gelir yüzüne vurur, canını acitir...
Canim her ne olursa olsun benimde benden 3 yas büyük abim var bana cektirmedigi kalmadı heleki eşimle sevgiliyken bile haylada ayni eşimi tersler suratsizdir ama birşey dugunda yine ilk be koşarım çünkü o benim abim canım ciğerim
Evlendim baskasinin baskasinin lafina bakip benjm evimi bile yakmaya kalktı 2 ay sonra iceri girdi ilk ben gittim iceri girdi 3 ay sonra 10 gun gun izne cıktı trafik kazasi gecirdi kaza geçirdiği gun ben kürtaj oldum ameliyatlı ölüm dahi tüm sorumluluk bana ait dedim narkoz lu abimin yanina yittim yoğum bakimda 1 ay kapisinda BEKLEDİM.
Hastanede bana yapmadigj kalmadj ama basindan 1 gun ayrilmadim yine pislikleri devam ediyor ama ben onu o şekilde kabul etttim ne olur sa olsun o benim abim canimdan can parçam
Psikolojik problemi var belli destek ol köstek değil bence hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.
1,492,010 soru
24,379,617 cevap
348,624 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın