Trafik kazast geçirdim eli kırıldı alçıda bebeğim var bakamıyorum şuan annem babam kardeşimde bana geldiler annem hem bebeğime bakıp evin her işini yapıyo kardeşimde 17 yaşında oruç tutup akşam iftara kadar uyuyo oruç tutmasa da sürekli uyuyo babamda kızdı kalk bi annene yardım et diye bende işten kaçmada yardım et artık dedim bana demediği laf kalmadı ben öyle deyince sen bu hakkı kendinde nerden buluyosun bu sözleri derken dedim bana saldırdı bütün kollarımı yırttı kanıyo elim zaten alçıda bu aradada ondan 6 yaş büyüğüm biz kavgaya tutuşunca apartman yerinden oynadı annem babam ayırcam diye onlarda bağırdı komşular polisi aradı bize evden çıkın diyolar kiracıyız herkese de rezil olduk eşimi aramışlar işten kalkıp eve geldi oda bağırdı çağırdı bana yüklendi senin yüzünden evden kovulduk zaten elimiz dar borçlarımız var nasıl çıkıcaz evden dedi üstüme yüklendi çok kötüyüm şuan ne yapıcam ben bu nasıl kardeş allah aşkına annem tek başına her işi yapıyo bi yardım et masa topla diyoruz 5 saat sonra topluyo anca yatıyo elinde telefon kulaklık
Dengesiz ya çocuk değil essek kadar herif olmuş.
Ergenlikmis tüküreyim öyle ergenliğe büyüğe saygısızlıgin ismi ergenlik olmuş.
1,493,187 soru
24,397,720 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın