Maalesef oyle bi yılan eltim var. Görümcelerim ile WhatsApp da grubumuz var.
Görümceler ile konuşunca hemen araya giriyor beni küçük düşürücü şeyler söylüyor.
Kendini çok övüyor.
Iiiiiiyyy :) ;) ;) ;)
Sizin de var mı öle eltiniz?
Ben eltimle çoook iyi anlışıyorum çokta seviyorum çünki eltim öz ablam:)))
Ben de var. Kadin kiskancligindan hamile kaldi ya :D hahahaha
Olmazmiiiiiii canim canim diyip yilan dilini herseye sokar ama bende onun o dilini burup burup geri tepmeye bayilirim :)
olmaz mi? :) ama kimse onu sevmez. herkes beni sever :)
Olmazmi var ....
Eltim yok daha :))
Var ama kaynwalidemde görumcelrmde bni ck sewer
bende elti yok ama 4gorumce var hepside biribirinden fesat
Yılanmış tam valla. Bende elti gorumce kayin yok eşim tek çocuk. Olsaydi agzinin payını veririm.
Ben muhatap alipta konusmaya tenezzul etmiorum acikcasi eltim ayri bi dunya benden uzak olsun.
Olmazmiii
Erkek torun verdim diye burnu havada geziyor.
İstenmeyen gelindim. Onu isteyerek almışlar gel gör ki ben gozde gelin oldum. :)) o hiç umurlarinda değil.
Şu anlık yok kayınlarım bekar daha biri lise de zaten biri bu sene ünv geçti onun kız arkadaşı var bizim bulunduğumuz ilde okuyor kaynım başka ilde ocak ayında gelecek kaynım eşim kız arkadaşını da davet etti ben kabul etmedim evlensinler öyle gelsin dedim eltilik mi yapmış oluyorum :D ama evlenip evlenmeyecekleri bile belli değil ocakta da ben doğum yapıyorum
Benmde var kendini övmez çünkü beni içten içe çok kıskanır kendinin kocası öyle gezmeye yemeğe felan götürmez ya da birlikte çarşıya çok nadir giderler biz de yemeğe gideriz sinemaya gezmeye gece canm bişey ister götürür tabi bunları duyunca bozulur bi siz daha yenisiniz zamanla sende gidemezsin der ama eşim de der ben senin kocan gibi değilim götürürim imkanım oldukça arkadaşlarıyla gezeceğine senle gezsin der
Valla.biz arkadaş gibiyiz birbirimize yardımcı olmaya çalışırız herzaman kaynanaya karşı birliğiz yani onu yapti bunu dedi konusuruz ama asla fesatlık edip gidip kaynanaya laf taşımayız dertleşiriz eleştiririz iyiz şükür
Var tabiki yüzüme gülüp arkamdan ne işler çevirdi çok şükür herkes anladi ne sinsi biri olduğnu =)
Kıskanç değil ama özenti bi eltim var, giyimime makyajıma kdr özenir.
Görümcem ise fesattır başta eleştirir bir süre sonra bnm yaptığımın aynısını yapar.
407,139 soru
12,219,951 cevap
36,814 kullanıcı