Rabbim yardimcin olsun cnm beni yanlis anlama ama böyle babalara sinir oluyorum büyük koşmak ta istemiyorum ilk evliliğimi kacarak yaptım ilk beni arayan babamdı tamm yaptin bi hata ama varmı bi sıkıntın bişeye ihtiyacın diye aradı ayrıldım yine ilk babami aradım
2 ci evliliği mi emri vaki yaptım evimi dizdim nikah günümü aldim nikağım var dedim yine babam saygı duydu ve yanimdaydi
Rabbim senin babana da az bişi merhamet versin gülüm
Bütün yorumlarını ve açdığın postları da okudum sürekli kopyala yapıştır yapıyosun ve herkesden yardım istiyosun buraya kadar tamam herşey ancak madem eşin seni dövüyo neden polise gitmedin şikayet etmedin niye bu zamana kadar susdun mu? Çalışmıyo Diyosun eşimin üzerine arsa var ama amcasının diyosun yardım vermiyolar diyosun benimde durumum iyi değil ve köyden kalan tarla tapan var üzerime ve satsamda 5 kuruş vermez kimse zaten öyle bir niyetim yokda pandemiye başvursan çıkardı erzak için arasan oda çıkardı demekki yardım ediliyormuş amacım seni yargılamak yada kırmak değil sadece demeden edemedim kadın sığınma evleri falan daa var oralara polisi arayıp gidebilirsin şiddet görüyorum diyosunya baban seni nüfusundan sildiremez böyle bir şey yok bikere sadece malından mirası varsa alamassın
Seni çok iyi anlıyorum şu konuda bende doğum yaptığımda kimsem yoktu senin yine eşin olacak benim eşimde yoktu doğum acısındam en çok ona ağladım öyle bir anda tek kalmak çok kötü inşallah bir an önce barışırsınız
Hemde belki torun olunca barışırlar benim ablamda kaçarak evlensi babam ve annem konuşmuyordu çoçuk olunca aldı geldi babamda görünce dayanamayıp sarılıp ağladı
Sende doğum dan sonra git belki inşallah afeder:)
1,511,855 soru
24,661,726 cevap
366,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın