0 oy
4,431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar içim paramparça 20 gün sonra tekrar anne olacam karacarak evlendim öyle anne babaya hasretim ki anlatamam şuan yazarken bile göz yaşı döküyorum 20 gün sonra doğum olacak yanimda kimse yok eşim çalışmıyor bebeğime hiç bir şey alamadım resmen doğum yapacam bir şey yok ne ben giyeyim nede bebeyim ne yapacam babamı aradım telefonu yüzüme kapattı kaçarak evlendik 4 yıl oldu yoksulluk cekiyorum 

41 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Esin niye çalışmıyor ki cocuk yapmasını biliyorsa bakmasinida bilecek bu kadar 
tarafından
Her kes kendice haklı ama iş yok ameliyat oldu belinden kimse iş vermiyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Diğer postta kızım var  3 kira birikti demişsin burada da inek beni tepti 8 aylık düşük demişsin ilk önce olay akışını anlat senln hesabına giren herşeyinş görebiliyor ve de 1 gün önce hesap açıp daha hiç kimseyi bilmeden burayı tanımadan nasıl anlattın derdini nasıl yardım istedin hayat hikayeni paylaştın tuhafsın
tarafından
Canım burada paylaşarak  rahatlamak istiyorum
tarafından
4 yıl dır evliyim o zaman ben onlarla kalıyor dum şimdi ayrıyim kızım var 2 yaşında o olay 4 yıl önce oldu
0 oy
tarafından

Ama anne Olcan sen de onların çektiği acıyı anlayacan kendince haklılar canim adına çok üzüldüm ins eşinin işi gücü düzelir bari o yönden sorun yasamazsin :'(

tarafından
Evet haklı lar ama bu kadar  olmaz 4 yıl oldu annem gizli gizli konuyor o kadar
tarafından
Ama dayanamaz lar affederlee canim evlat insan kıyamaz ki merak etme babanda seni içimden affetmistir de yüzüne diyemiyodur
tarafından
4 yıldır konuşmuyor babam gil nüfusundan  atmış beni kızlar
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Olan olmuş zaten babangil biraz ılımlı yaklaşsa iyi olur bence

Allah yardimcin olsun cnm Rabbim kimseyi dara düşürmesin..
0 oy
tarafından
:((((((((( çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun 
tarafından
Allah razı olsun 20 gün sonra doğum olacak ne yapacam nerden bulup getirecem
tarafından
Cinsiyeti ne kuzum
tarafından
Bikere gittim kız dedi sonra erkek dedi
0 oy
(381 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(847 puan) tarafından
Vay guzum ayyy. Helallik işte ailenden yalvar yakar :(
tarafından
Ben her yere gittim eşimin adına tarla var amcasını ne yaptık ettik almadı  tapuyu vermediler red ettiler her seferinde
(847 puan) tarafından
Tarlayı satın parasıyla borcunuzu ödeyin
tarafından
Tarla bizim deyil ki eşimin amcasının tarlası valla bizi linç ederler öldürürler
(847 puan) tarafından
Heee pardon kuzummm allahım yar ve yardımcınız olsun
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(11,459 puan) tarafından
Ah cnm yargılayamam seni keşke 4 yıl.once yapmasa idin gelinlik ile evden çıksaydın 

Babanın yaptığı da bilemedim şimdi ama evlat bu sonuçta atamazsın ki keşke konuşsaymış 

Rabbim yardımcın olsun cnm 
tarafından
Canım ben çok dayak yedim artık dayanacak gücüm kalmamış ti bende kaçtım
(11,459 puan) tarafından
He o zmn bilemem kuzum yaaa
Ama.baba bu tabiki de üzülüyor ama 4 yıl da insan evladını özlemez mi bide durumun yok bilemedim cnm
tarafından
Kimse kimin ne çektiğini bilemez
0 oy
(903 puan) tarafından
Bazen aileler haklı bu konuda ben kaçmaya kaçana karşıyım sonu hep hüsran oluyor genel düşüncm çalışıp bakcak size başka yolu yok kaçırdı ise başının çaresine baksın cnm
tarafından
Keşke öyle olsa 2 yaşında kızım var kira birikmiş 20 gün sonra doğum ne yapacam bilmiyorum
0 oy
(164,064 puan) tarafından
Ooof uzuldum yaa allah yardimcin olsun
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(672 puan) tarafından
Her ne olursa olsun bi anne baba evladını böyle silip atmamali heleki böyle zor durumdayken allah yardımcınız olsun canm
tarafından
Çok haklı sın babam beni nüfustan atmış bide çok citti
(672 puan) tarafından
Ne diyim canm yaa alla merhamet versin çok üzüldüm((
tarafından
Beni istemiyor artık annemle gizli gizli konuşuyorum o kadar
0 oy
tarafından
Ailene de hak veriyorum düşünsene nasıl zorlukla çocuk büyütüyoruz uykusuzluk yorgunluk endişe senelerce bitkiniz simdiden geleceklerini düşünüyoruz iyi bir hayat sunmak için elimizden geleni yapıyoruz ve onca emekle buyuttugumuz evlat aileden kaçıyor aile için çok acı ve yıkıcı bir durum..

Tabi olan olmuş keşke konuşsalar evlat atılmaz sonuçta inşallah düzelirsiniz 
tarafından
Ben annem ve babamdan çok dayak yedim o yüzden kaçtım benimde haklı nedenlerim vardı
tarafından
Eşine vermiyorlar mıydı? Yanlış anlama yargılamak için sormuyorum merak ettim bir de yazında belirtmedigin için bu şekilde yorum yaptım
tarafından
Ya eşimi biliyor lardı babam sürekli beji dövüyor du bende tek cağre kaçtım bide babam yemin ediyor du seni kimseye vermem diye
(226 puan) tarafından
Neden dayak yedin annennden babandan ?
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından

Insallah babaniz sizi affeder ama madem bu kadar zor durumdasınız keske ikinci cocuk icin bekleseydiniz birazcik çocuklara da yazık :ermm:

tarafından
Canım isterek olmadı ki siz erkek milletini biliyor sunuz   her kes anlayışlı deyil
tarafından
Bilemiyirum ki herkes bir çeşit allah yardımcın olsun cok zor:(
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kızlar ne yapacam nerden bulacam kimse tanıdık yok kayınım var onun karısı doğum yapalı 6 ay oldu oda bebeğinin elbiselerini bana vermemek için çöpe attı gözünün önünde 
(18 puan) tarafından
Canm devlete başvuracaksın. Kaymakamlıga fln. Belediyeler de olur. Onlar yardımcı olurlar sana..
tarafından
Canım eşimin adına arsa var o yüzde  red ettiler
(18 puan) tarafından
O zamn eşin arsayı satacak veya devredecek neyse artk. Bebeğine yazık. Durumunu anlatırsan sosyal yardımlaşma yardim eder. Evine gelip halini görür. Allah yardımcınız olsun ne diyim..
tarafından
Işte arsa var dediler gelmediler ben kaç kere gittim red ediliyor her seferinde
0 oy
tarafından
Kızlar siz yardım ederseniz çok mutlu olurum allah razı olsun hep dua ederim yemin ederim 
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canım

Keske annen ve baban bu kadar uzatmasaymış bu mevzuyu :ermm:

tarafından
Tekrar anne olcam demissin ilk cocugundan kullanabilecegin biseyler yokmu yada esinin ailesi neden yardım etmiyo cnm
tarafından
Eşimin ailesi benim le konuşmuyor bem onlar yüzünden bir tane düşük yaptım bama dediler git inek sağ inek bana saldırdı 8 aylık bebeyim oldu 4 yıl önce o zamanda veri ayrıldık beni istemiyor lar
tarafından
Hmm anladim canm ya allah yardimciniz olsun kuzum.bebek rızkıyla gelirderler allah büyük
tarafından
Oyle canım ama 20 gün kaldı nerden alacağız neden bulacağız
tarafından
Allahtan umit kesilmez cnm rabbimin nerden yollayacağı belli olmaz
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Canim ya durumun cok zor insaalah duzelir araniz tabi sen kacarken zamanla duzelir affederler diye düşündün ama baban nasil hayal kirikligina ugradiysa affedememis belkide sen zorlanma diye seni vermek istemedi esim issiz diyosun maddi sıkıntı icindesin hangi anne baba cocugu bu durmda olsun ister sende annesin anlarsin ama olan olmus artik evden birinin babani yumusatmasi lazim 
(1,111 puan) tarafından
Kötü yapmissin kacmakla ama nikahini kıyıp evlenmissin bebeginde olcak acaba torunu olunca yumusar mi sen esinle cocugunla git kapisina dayanamaz torununa esine de Allah şifa versin sen nerde oturdugunu yazsaydin keske belki yardim edebilcek birileri vardir ayni yerden
tarafından
Kız 2 yaşında kızım var gittim ben dövdü bende geri döndüm
(1,111 puan) tarafından
Ozman artik umudu kes ordan belediyeden muhtardan yardim iste sonucta esin calismiyor is falan bulurlar
tarafından
Eşimin adına arsa amcasının o yüzden vermediler red ettiler her seferinde
(367 puan) tarafından
Babanız hukuken sizi reddedemez nüfustan silemez böyle bişey yasalarda mümkün değil
0 oy
tarafından
Kızlar sürekli diyor sunuz neden eşin çalışmıyor iş yok ve belinden ameliyat oldu o yüzden iş vermiyor lar 
0 oy
(469 puan) tarafından
Sen ne kadr sıkıntılı şeyler yaşıyorsun ya sürekli senin postlarina denk geliyrm o kadr üzülüyorm ki allhim yardımcın olsun inşallah elimizden bsey gelmiyo ki uzaksın da baya ne diyeym canm üzülme dua et anne baba haklılar ama içten içe seni merak ediyordur annene soruyordur eminim 
tarafından
Canım o kadar kötüyüm varya her gün ağlıyorum her gece hatta doktor dedi aşırı sitres var erken doğum bile olur her şeyden biktim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 494 göst.
0 oy
2 cevap 397 göst.
0 oy
8 cevap 598 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 661 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler