0 oy
443 göst.
Aile kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızım 8 aylık herkes yasak kalktı cıkabılırsın dıo..6 aydır anneme gitmiyorum aramız yarım saat bile degıl hıc görüsmedık. Ama nette kalkmadı yazıo.. Millet nıe oyle dıo kalktı mı

12 Cevaplar

+1 oy
(630 puan) tarafından
0-18 yaş arasinda olanlar carsamba ve cuma gunleri 2 ile 8 saatleri arasinda disari cikabiliyorlar ayrica sehirdisi seyehatlerde ebeveynleriyle haftanin her gunu seyehat yapabilecekler yani tamamen disari cikma yasagi kalkti denemez kisitli bir sekilde kalkti 
-Reklam-
0 oy
tarafından

E devletten hes kodu al  çıkartabilirsiniz

(223 puan) tarafından
Kızma degil mı najsl alacam. Ucretlu mı
0 oy
tarafından
0-18 yaş grubu yanında bri varsa çıkabiliyor diye duydum ama ne kadar dogru bişmem 155 i ara sır
tarafından
0-18 yaş arası sadece ebeveynleri yanında ise seyahat edebiliyorlar. Ama gittikleri yerde yine sadece çarşamba ve cuma günleri 14-20 arası çıkabiliyor
0 oy
(180 puan) tarafından
Benim eşim salı günü çıkarmıştı çocuğu hem de işlek bir yerde, polisler de varmış görmüşler ama bişey dememişler hiç, yanında velisiyle beraber çıkmaya bişey demiyorlar diye biliyorum ben de
0 oy
tarafından
Evet ama tam deyil 
0 oy
tarafından
E devlete gir. Hes kodu uretme diye arama kismina yaz. Cocugun tcsi cikiyi direk süresiz hes kodu al 18 aylik veriliyo. O kodla hem sehirdisina hemde disariya cikabilirsnz cocugunuzla. Siz yanınızda okdugnz sürece sknti olmaz.
tarafından
Yazmadm bsey zorunlu degil o kisim
(6,912 puan) tarafından
Bende ekran görüntüsü aldım :)) açıklma kısmına göktuğ yazdım :D
tarafından
Hes kodu şehir dışına gidecekler için alınıyor bu şekilde kapıya çıkarma sokaga çıkarma için değil oyle açıklaması var internette
tarafından
Ay bazen bebek arabaisyla fln geziyoruz bi polis arabasi gecerken tedirgin oluyrm durcaklar bsey dicekler diye. Parayla degil ya aldim e devletten soran olursa gösteririm diye :D
tarafından
Bende öyle ama iste o hes kodu sehirdışı için biz daha mahallede gezmiyoruz kaldı ki şehirdışı  :D
0 oy
tarafından
0 18 yaş anne ve baba ile birlikte seyahet edebilir... izni çıktı haberlerde de söylendi dün
0 oy
tarafından
155i ara en dogru bilgiyi onlar verir canim.
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bebekler yani 0-18 yas araligi artik arabada seyahat edebilir 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Normal zamanda bile millet rahat rahat geziyor valla marketlerde bile görüyorum araba ile giderseniz bir şey olmaz sonuçta il dışına çıkmıyorsunuz yarım saatlik yol 
0 oy
(6,912 puan) tarafından

Hea kodu yorumunu gördüm buradan :)bnde yapıcam

0 oy
(442 puan) tarafından
İyice kafamız karıştı bende burda ormanlık alan var yürüyüş yapmak istiyorum ama şu yasakalri anlamadığımız için evdeyz 

Ocak sonu hastalanmissti minnak o zmndr evdeyz hareketsizlik ten bunalima gircem artik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde MrvDK (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 840 göst.