Offff okudukça kahroldum ben burdan böyle bir insanla bir ömür geçer mi bilmiyorum.. Allah ıslah etsin, Allah yardımcın olsun
Kız saklama ailesine anlat , yaptığı 8grenclik
Canım bana kalırsa taviz verme çünkü verilecek tarafı yok bunun diyelim kabullendin ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak güvenin olmadığı yerde huzur da olamaz hergünün bir şüphe olacak hayat sana zindan olacak emin ol bir kere yapan ve karşı taraf da kabullenirse daha da olacakların önünü açmış olursun boşanma ama bunun yanında da durma senin neyin eksik kalmışta sen onun çocuğuyla ilgilenirken kalkmış sana bunu yapmış yapabiliyorsan yüzüne de tükür sen böyle bir şey yapsan kabul edecek miydi acaba seni artık benim kanımca adam evliliğini hiçe saymış kadın olarak buna müsade etme gururun kırıldı bir kere dönüp baktığında hep diyeceksin acaba daha ne çıkacak böyle ortam senin ruh halini de yıpratır o sana acımamış sen kendine sahip çık allah böyle adamların eline de kimseyi düşürmesin çok üzüldüm allah sana güç kuvvet versin
Cok üzüldüm okuduklarimi sindiremiyorum acabayla yaşamak çok zor o yüzden iyi düşün
1,487,669 soru
24,319,087 cevap
345,230 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın