0 oy
535 göst.
Aile kategorisinde (699 puan) tarafından
Esim 2 haftadr cok yoğun bir şekilde çalışıyor ve beraber yemek bile yiyemiyoruz emziryrm çok fazla bekleyemyrm. Zaten adamı görmüyorum ya böyle kırık gibi eksik gibi mi desem öyle bir tuhafım yatılı bir misafirm var o Nişanlısyla smdi disarda bende kalıyor şuan bir kaç günlük. Eşimde işten geldi yakın arkadaşı Antalya'dan gelmiş işte kaynim eşimin dayısı o arkadaşı eşim burda yayla var yaylaya çıkıp takılacaklar. O da gitti ya çocukta uyudu evde tekim ve zaten 3 aydır hiç bir yere çıkmadım. Bir zoruma gitti bir ağladım sessizce. Kıskanmak değol bu. Eşime msj attım. 

Yanlış anlama senin cikmana bisey demiyorum ama çok kötü oldum tek kalınca evde zaten bir biz gezemeyiz bir biz cikamayz dedim ancak kaynana annem. Köle gibi ev temizle çocuk bak yemek yap ama hava alma. Yazdım artık bıktım her gittiğimde kavga çıkıyor ev halkı illaki biseyler oluyor artık sıkıldım onları dinlemekten gittiğim yerde iş yapmaktan. Ya hadi smdi hastalık var çıkmadım hiç. Ama ben doğum yaptım yapalı inanın eşim ben cocuk 1 tane foto var disarda çekilmiş. Kışın millet gezdi benim koca güzel havada hep işteydi çoğu zmanda evde duralım derdi hava soğuk hasta olur çocuk. Daha önce ben sürekli gezerdm ne bilim belki büyüttüm de adamla kötü olmak için değil sadece şuan derdimi dinleyecek kimse yok 

12 Cevaplar

0 oy
(1,158 puan) tarafından
Beni anlattin suam ayni durumdayiz ve bende mesaj attim:(
(699 puan) tarafından
Seninki nerde
(1,158 puan) tarafından
Arkadaslariyla cayda
(699 puan) tarafından
İnsanın canı sıkılıyor işte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin yaptığı yanlış seni de düşünmedi gerekiyor biraz da sana vakit ayırmalı 
(699 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
tarafından
Icin bunalmis canim haklisin yazinca biraz ferahliyorbinsan

Esin ne dedi
(699 puan) tarafından
Cevap vermedi acaba gördü mu onu da bilmiyorum ama genelde de cevap vermez msja
tarafından
Gorduysede belki utanmis yazamamistir canim
Ama bence iyice anlat durumu
(699 puan) tarafından
Anlattım hak veriyor ama işte şöyle böyle hep tamam diyor bide arabayı sattı ki araba yok bakıyor smdi gene aynı bildiğini yapıyor o yakın arkadaşı gelmese çıkmazdı biliyrm çünkü çıkmıyor eskisi gibi
tarafından
Anladim canim o zaman icini dokmus oldun bende bi ara oyleydim simdi dibimden ayrilmio gitse diye gozune bakiyorum :)
Ama cok kavga ettik tuttu beni orda evi var diye ilceye oturturdu kimseyi bilmiom olanlara kafam yatan tipler degil komsuya meraba desem evimde yasamaya baslar oyle yapisik tipler birbirlerine hic sevmem arabam vardi annenlere birak gerek yok dedi bu alir gider kendi arabasini kac kere evi teretme noktasina geldim bilmiyorum bunalimdan dort duvardan zamanla duzeliyor
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Sende bu durumda annene gitsen bihafta falan kalsannkafan dağılır madem ayrı takılıyor sen de kendi planını yap
(699 puan) tarafından
Aman gitsem orda da 2 gün 3 gün evime gelmek istiyorum kardeşim var ergen onla kavga ediyorz
0 oy
(233 puan) tarafından
Ah kuzum benim 3 senelik evliyim doğru düzgün gezmedik bile. Kaynanalar gelir kışın 6 ay kalırlar 6 ayın hakkı yarım saat alışveriş merkezi seni çok iyi anlıyorum. Artık Allah rızasından biraz kölemiyim ben'e geçiyor olay ama olsun ne yapalım bu günler de geçer inşallah 
(699 puan) tarafından
Kız bende öyle 2 senelik evliyim bekarligm çok güzel di rahatlık battı diyorum artık ya gezmek yok ne bilim zman geçirmek yok
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Senide düşünmesi lazım dicemde baz-ı erkekler malesef düşüncesiz 
(699 puan) tarafından
Malasef
0 oy
(256 puan) tarafından
Şuan bnde boyleyim kuzum valla hiç iyi değilim eşim sürekli işte iki çift laf edemiyor ben sürekli bebise bakiyom başka bı.sey yapamıyorum
(699 puan) tarafından
Ne olacak böyle kuzum
(256 puan) tarafından
Tek mutlu olalım da canım malum ortalık ne halde gene çalışıp evimizin ihtiyacını alabiliyoruz çok şükür evlatraimizin rızkı hep canım sabır geçecek bunlarda
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Canım benim kıyamam sana herşey daha yeni düzeldi zaten hatta düzeldi bile diyemeyiz. Inşallah eşinle bebeğinle bol bol vakit geçirirsin dışarıda mesajdan sonra belki anlar eşin 
(699 puan) tarafından
İnsllah bebeğim
0 oy
(17,102 puan) tarafından
doğum yapalı 5 ay oldu anne kaynana evi başka biryere gidemedim söz verdi bu pazar arkadasının bağ evi varmış oraya götürücem dedi bakalım 

insan çok bunalıyor ya evde çocuk temizlik yemek sıkıldım artk
0 oy
(7,133 puan) tarafından

Bende ayni durumdayim canim . Sozde bugun esimle merkezde bi magazaya gidecektik bi kiyafet vardi onu degistirmek icin onun da bankada isi vardi orda ikisini birden hallederiz dedik sabah cikti bi abimle konusup gelcem dedi aksama kadar gelemdi megerse ikisi birlikte gitmisler beni niye goturmedin dedim arabayla drgil mininusle gittik dedi sinir oldum sanki ben minibuse binemiyorum bahanesi de buymus zsten evde patlamak uzereyim iyice simir oldum bu erkekler sadece kendilerini dusunurler Allah bize yardim etsinn:pinch:

0 oy
(229 puan) tarafından
Esin cevao verdi mi
(699 puan) tarafından
Yok vermedi daha da gelmedi saat 2
(229 puan) tarafından
Naptiniz canm.konusabildiniz mi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 517 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,604 puan) tarafından soruldu
+1 oy