Esim 2 haftadr cok yoğun bir şekilde çalışıyor ve beraber yemek bile yiyemiyoruz emziryrm çok fazla bekleyemyrm. Zaten adamı görmüyorum ya böyle kırık gibi eksik gibi mi desem öyle bir tuhafım yatılı bir misafirm var o Nişanlısyla smdi disarda bende kalıyor şuan bir kaç günlük. Eşimde işten geldi yakın arkadaşı Antalya'dan gelmiş işte kaynim eşimin dayısı o arkadaşı eşim burda yayla var yaylaya çıkıp takılacaklar. O da gitti ya çocukta uyudu evde tekim ve zaten 3 aydır hiç bir yere çıkmadım. Bir zoruma gitti bir ağladım sessizce. Kıskanmak değol bu. Eşime msj attım.
Yanlış anlama senin cikmana bisey demiyorum ama çok kötü oldum tek kalınca evde zaten bir biz gezemeyiz bir biz cikamayz dedim ancak kaynana annem. Köle gibi ev temizle çocuk bak yemek yap ama hava alma. Yazdım artık bıktım her gittiğimde kavga çıkıyor ev halkı illaki biseyler oluyor artık sıkıldım onları dinlemekten gittiğim yerde iş yapmaktan. Ya hadi smdi hastalık var çıkmadım hiç. Ama ben doğum yaptım yapalı inanın eşim ben cocuk 1 tane foto var disarda çekilmiş. Kışın millet gezdi benim koca güzel havada hep işteydi çoğu zmanda evde duralım derdi hava soğuk hasta olur çocuk. Daha önce ben sürekli gezerdm ne bilim belki büyüttüm de adamla kötü olmak için değil sadece şuan derdimi dinleyecek kimse yok