Bence annene ver canım esin sorun etmiyorsa
Bence bi yolunu bul telefonu boz esinde zten yenisini alma tarftariymis demk ki durumunuz var telefonsuz kalmayacagn garanti iki tarafada nasip olmadi der gecersin
Yerinde olsam kirardim ekranini oyle yanlislikla olmus gibi ikisinede vermzdim snucta ikiside kirilir bnce
Bu bana eşimin ilk hediyesi ben bunu çocuğum için saklicam der kimseye vermem en iyisi
Bozuldu de ikisine de verme bence
Annenin yokmus bnce ona ver kaynanninda varmis yani esinlede konus
Bende annene vermen taraftariyim ama kayinvalidenide dusununce huzunurn tadin kacmasin canim o telefonu imkanin varsa sat annene yeni alsan telefonun markasi ne bilmiyorum ama iyi markaysa para ederse alirsin bir tane yeni annene onu verirsin kayinvalidenede düstu kirildi attim desen nasil olur ki
Bnm de ayni boyle oldu kaynanamin eskiydi anemin tusluydu ben yeni aldim anneme verdim vercm bi ogrndim annem telefon almis sonra esimin telefonu bozuldu bnm eskiyi o aldi sonra esim telefon aldi o eski telefonu kaynanama verdi :)))) karisik biraz ama bn olsam anneme. Verirdim sonucta onun yok ve konusamiyon kaynananda var telefon konusabilirsin annende hic yok
Ben olsamgidip ikinci elciye satardim elimden çıksın diye. Sorarlarsa da düştü kirildi yapilmadi.
Cnm keske kayinvaliden istediginde deseydin ona annemde istedi ona soz vermistim diye. Sen yinede esinle konus. Annenede vermek istiyorum ama annemin hic telefonu yok. Nasil yapalim diye. Onunda rizasini alarak annene ver bence.
Anneme ver canım nolck kaynananın var sonuçta eski bir tane
Canım benim telefonu aldığın yere elindekini de ver 2. El alıyorsa en azından az çok katkı sağlar sende eskiyi verip üstüne ekledik dersin.
Canim ben olsam kaynanamla konusurumdum annemin hic telefonu ylk ona ulasamiyorum ben sana bunu veriyim sendeki tusluyuda anneme verelim diye sorardim bi zarflardim belki tamam madem onu ver der belki karsi cikar konusmasina göre hareket ederdim
Bnce kndi annene ver kayınvaliden trip atar belki kızar onun gönlünün kalmasına dayanabilirsin ama annenin üzülmesini sana kırılmasına sen daha çok üzülürsün.
Esinle konus ikisine de verme soran olursa bozuldu ondan degistirdik de
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın