0 oy
719 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (150 puan) tarafından
Herkes diyorki ceviz ye balik ye sütun yaglansin ama inanın onlari alacak paramiz yok evimde ne bulursam onu hazrliyorum sütüm yağli olmazsa bebegim kilo almazmi? 

26 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Cnm inan banada herkes onu ye sütün olur bunu ye olur deyip durdu doktora sordum bol su iç güzel dinlen bol bol sütün olur dedi 
(150 puan) tarafından
Canim dinlenmeye vaktim olmiyo ama suyu iciyorum
-Reklam-
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Ben en cok sut yapan seyin bulgur oldugunu biliyorum canim üzülme 
(150 puan) tarafından
Sqgol canim allah razi olsn
0 oy
(16,822 puan) tarafından
olur sütün ne varsa ye sen bulgur süt yapar ama gazda yapar sen çorba yap tavuk suyu çorbaları bide helva ye
(150 puan) tarafından
Evet sulu yemekler yiyorum genelde
0 oy
tarafından
Valla canim onun onlarla alakasi var mi bilmem ama sana sunu soyleyeyim internette okumustum hamileyken. Diyor ki

Gebeyken zengin bir kadinin her gun et yemesiyle, fakir bir kadin her gun makarna yemesi eştir.  Yani Rabbim dengeyi koymuş gerisi sende. Illa onlari yemene gerek yok. Bulgur pilavi ye, tarhana corbasi iç, makarna ye. Ben gebeligim boyunca bir gun bulgur pilavi bir gün makarna yedim. Bebegim de 3 kilo dogdu+ su an emziriyorum yine ayni pilav makarna yiyorum. Oglum da gayet guzel kilo aliyor 
(150 puan) tarafından
Kuzenm geldi bebgn zayf dedi süt yapan seyler ye dedi ama alcak param yok uzuldum acikcasi o oyle deynce
tarafından
Agzi olan konusur sen takma onlari. Kime gore neye gore zayif?
0 oy
(299 puan) tarafından
Bence bünye ile alakalı bende yemiyorum onları sütüm bebeğimi kilo aldırıyor rızkı veren Allah eskiden annelerimi balık ceviz mi yiyormuş hepimiz sağlık lı şekilde büyüdük Allaha şükürler olsun
(150 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(377 puan) tarafından
Cnm hc alakasi yok iki aydr bende kzmi emzryorm valla belki bikere balkk yedm oda sevmedm icn esim almsti. Onun haricinde hep sebze corba yiyom bol su icyom ne alakasi var. Afrikadakiler hep emzryo belgesellerde goryorm kac yasna kdr onlar napsn. Rabbim rizkklarni veryor sen merak etme
(150 puan) tarafından
Hajlisij canim allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 805 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,699 puan) tarafından soruldu
+8 oy
83 cevap 2,971 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu