Kizceller kaynananiz telinizi kurcalasa ne yapardiniz benimki bi gun telimi kurcalamak istedi bende uygulamayi gormesin diye hemen sildim hesabimda gitdi ama beni taniyan tanir nur 2 ben neyse kaynananm uzunden oldu kocam hic telime tokunubda kurcalamaz sana ne dusuyor be kadin kocamla cekdirdiyim ozel fotalar var mesazdar var benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ama ssamimi olalaim arkadaslar
Tabiiki izin vermezdim bakacaksa da yanimda bakar ama benimki telefondan falan anlamaz haklısın canm
Birincisi ben olsam hayır derdim bakamazsin.. Hen uygulamada ne var ki neden sildiniz. Eşiniz karıştırmıyor ya hu kaynana ya ne oluyor
Valla heralde şaşkınlıktan tepki bile veremezdim ama yapmaz bnim kayınvalide öyle bieşy sadece teldd konuşurum kimdi diye fln sorar
Yanlış bir davranış yapılmaması lazım
Ben.veririm ya al bak derim zaten okuma yazma bilmiyor benim kanyvalidem
Vermem aslaaaa bi sürü dedikodum var ha okumus küsmüş ya vermemişim küsmüş en iyisi vermeyim de küssün bi dunya ozelim var esim bile karistirmaz telefonumu ona ne oluyomus. Kaynanamn kaynanasi var mesajlasirken flan uzatir kafayi Allah'tan okuma yazmasi yok merakli okuyamiyon madem neden uzatiyon kafayi insani strese sokuyon
1,493,175 soru
24,397,463 cevap
349,856 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın