Kızlar belki hatırlarsınız geçen gün yazmıştım doğumuma az kaldı ama yanimda kimse olmicak kime dediysem geri çekildi bi bahane uydurarak beni az önce eşimin kuzeni aradı durumumu sordu doğumda kim olacak yanında diye bende anlattım kimse gelmiyor dedim sağolsun allah razı olsun yarın kibristan benim için gelecek yanimda olmak için hem duygulandım hemde çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi sahipsiz bırakmasın heleki böyle zorlu durumlarda
hayirlisiyla kucağina al bebisini canim insallah Allah o kuzendede razi olsun bak ne guzek geliyor
Sevindim senin adina canm ne mutlu sana :) Allah razi olsun herkes gelmez oyle duzenini birakip Allah gonlune gore versn canm hayrli dogumlar
Çok mutlu oldum senin adına Allah o bayandan razı olsun darda bırakmasın onuda senide inşallah
Senin adına çok sevindim =)
Allah razı olsun ondan canım sevindim gözün aydın rabbim kurtarsın inşallah hayirlisiyla
Evet yazini hatırlıyorum canim cok sevindim senin adina
ALLAH razi olsun gelip sana yardımcı olacak kisiden
Maşallah. Ne özverili biri. Takdir ettim:)
anneniz hayatta mi
Kac haftlıksın canım
Allah yardmcın olsun canım.bak rabbim kimseyi sahipsiz bırakmıyor. Çok şükür kadın nerekerden geliyor bak. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bebegin cinsiyeti ne canm. Bende coo seviyorum umut ismini
amin CanIM...
401,983 soru
12,034,180 cevap
36,262 kullanıcı