Evet burdakilerin azıli belasi spiral simcik kizlar Sipiral taktiriyum diyorum kimlerde var ??? Ne zaman taktirabiliyorum Birde ücreti nekadar bu işlemin Siz hangi korunma seklini kullaniyorsunuz dd kafanizin etini yerim heeee bundan sonra Düştümü kaydimi eridimi bittimi sjsjsjbsjsjs
Geri çekilme yöntemini kullanıyoruz
Kırkım çıkınca ilk adetin 3. Günü özel de taktırdım 380 TL kaymadı erimedi bitmedi 1 sene oldu sapasağlam duruyor buz mu bu erisin devlet hastanesi de takıyor adetin 3. Günü sağlık ocağına gidip smear testi yaptırıyorsun sonuç 20 günde çıkıyor sonucu alıyorsun tekrar adet olmayı bekliyorsun adetin 3. Günü kadın doğuma sonuçla beraber gidiyorsun sonuç temiz ise takıyorlar beleşe :)
Llan biz allaha emanet gidiyoz benim okuldan arkadas emzirenlere hap var ev doktoru veriyo dedi hemde 1 senelikmis ona gidcem bi ara ins
Hem sen bi dur 40 ciksin laaa
Ilac düşünüyorum ekstra olarak ama du bakalim:))
Canım ben kullanmadım ama cevremde kim kullandıysa aşırı kanaması oluyodu ve takılmasına rağmen yine hamile kaliyolardi tabi herkeste aynı olmaz ama acaba başka bi yöntem mı bulsan kendine
Spiral den korkuyom ben ya canımı yaktıramam koca korunsun
Kırkım çıktıktan sonra bir kaç kez geri çekilme ile takıldık
Şimdi ise öyle Allah a emanet gidiyoruz acaba mı diye sürekli test yapıyorum kafayı yedim çünkü adet görmüyorum bakalım sonumuz ne olacak hap vs kullanmak istemiyorum çünkü
1,440,806 soru
23,685,166 cevap
310,506 kullanıcı