Kız arkadaşım wpden bi kactane resim attı eşim benden habersiz Instagram kullaniyo galiba bizim arabanın resimleri var ve aylar önce kardeşinin facesinden bi kıza numarasını vermişti o kızı takip ediyormuş napicam ya eğer kullaniyosa suç üstü yapmam lazım o kızın adına fake hesap acicaz o kız yerine ben konuscam neler dicek acaba
Yaaa inşallah yanılıyosundur canm allah yarfmcın olsun onu öğrenmek bile çok kötü olır çıkmaza girer insan üzüldüm gerçekten senin adına
Hic oyle oyunlara fln girmem kendimi de küçük düşürmem. Alirim elinden telefonu olabildigiince kurcalarim. Bisey bulursam o versin hesabini..
Liseli ergen işleri bunlar alın karşınıza sen instagram kullanıyor musun benden neden saklıyorsun diye adam gibi sorun o kıvransın karsinizda
Ne kadar ayip karisi hamile iken aldatmak insan cocugundan utanir
Dosyalarimda sent die bişey var orda aylar önce atılan resimler hersey duruyor banada kardeşim öğretmisti document die birsey yazıyor oraya bak birde whatsap eski fotolar neler neler cikarttim ben
Niye öyle bsy yapmış ki bu erkekler de Varya karıları var rahat durmuyorlar. Merak etme hiç bsy gizli kalmaz şöyle eşine gordm ettm de tlfnunda inkar edecek mi nasıl tepki verck bak
ama eger kizla konusuyorsa yakalanirsin bence o riske girme canm
Eşin hem seni bunaltacak derecede kiskaniyor evden cikarmiyor hemde kendisi neler neler yapiyor. Eger arkanda ailen varsa hic dusunme birak hicbir kadin aldatilmayi haketmez hamile olsan bile ona katlanmak zorunda degilsin.
allahım yardkmcın olsun dogru yolu göstersin o kızıda dövmek geldiicimden ailesi ögrense nabar acaba iyce arastır canım kızın oturdugu yeri fln ögren evine git ailesine söle mahkemeye verirrsen hersey delilli olur
1,492,113 soru
24,381,074 cevap
348,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın