Ben eşimin babası gillerle yaşıyorum ev alacağız 1.5 sene sonra (kesin) evi anlatayım sizlere 4+1 ultra lüks ebeveyn banyosu var yatak odasında, bir duvarı kople dolap dolabın ortasında bir ayna var kapı ordan girince soyunma odası soyunma odasında da bir duşa kabin kapağı var orayı açıyorsunuz kocaman bir ebeveyn banyosu. Balkonu 18 camlı apartmanın bir duvarı kople cam balkonu koridorlu yapmışlar. Mutfaktan balkona açılan kapı sürgülü cam balkonun tavanı bile asma tavan. Çocuk odasında duvara monte edilmiş bir kitaplık var açık. Misafir banyosu duşa kabinli 2 tane lavabosu var birisi büyükler birisi küçükler için. Çelik kapıyı açınca arkasında kocaman bir fortmanto var full aynalı. Ayriyeten yer yer spot lamba ve antrenin duvarına gömme bir yüklük yapmışlar koridoru geniş ve L şeklinde köşeyi dönünce banyonun bulunduğu duvara bir gömme dolap daha yapmışlar o dolapta çamaşır makinesi ve deterjanlar için baya uzun bir dolap.
Bu ev 400.000 TL.
Sorum şu eğer bu evi alırlarsa büyük eşyamın tamamını almayacaklar çünkü ev 4+1 ve çok büyük benim de hiç ama hiç bir şeyim yok kaynanamin eşyalarıni kullanıyorum yatak odam bile onun. Kaynanam dedi ki evi alırsak sadece yatak odası salon oturma odası ve çocuk odasını döşeriz hali ve perde. Ivır zıvırlarini alamayız çünkü eşyayla birlikte 450 bin tutar dedi. Bir odam boş kalacak birde balkonum çok büyük onada bir oturma grubu almak istiyorum balkon takımı. Acaba elimde olan altınlari mi bozsam?