Kızalr oglum en kucu kseste uyaniyo besik ile yatagimiz yan yana yatakta dönerken bile yatak ses cıkartıyo uyanıyo esim hor hor susmuyo hic onun sesinede uyaniyo cocugu uyutuyorum esimi susturuyom uyuyorum esim yine basliyo cocuk yine uyaniyo ayrı oda yapmak istiyorum geceleri 12 1 gibi uyuyo saat 4 de ve 6 da emmek icin kalkıyo 9da tamamen uyaniyo sizde zor olur mu var mi ayri yatiran bu arada oglum 3 aylık
bizim gibi esim tam donecek oluyor tutuyorum donme diye gecen horlamasindan korktu ağladı gecenin bi vakti kac saat uyutmak icjn ugrastim carsaf sesine korkuyor hirsiz gibi geziyoruz evde
bizim adam bebek dogunca terk etti yatagi uykusuz kaliyorum diye bende kucuk herifle yatiyorum boyle daha iyi oldu babasini attik yataktan oglumun kokusunu doya doya icime cekiyorum dunyaya degismem
Eşinin odasını ayır bebeği neden ayırıyorsun bacım ben öyle yaptım bende de aynı sorun var herif bir horluyor bina ayağa kalkıyor oğlan alıştıda ben uyuyamıyorum sesten o yüzden herif salonda bizde oğluşumla koyun koyuna yatıyoruz koklaşa koklaşa
1,493,180 soru
24,397,627 cevap
349,872 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın