Şehir dışından misafir gelecek kayinveldeye eşim bebeği asla sevdrmem ssosyal mesafedmesafe kuralına uycaz demis virüsün taşıyıcılık muhabbetine bı ton laf etmişler ortanca kaynım la kavga etmişler dedim.sen bana bırak 3 aydr benim annem gil dokuunmuyor uzaktan uzağa seviyorlar ki annem kanser hastası hastaneye gelip gidiyor ne olur olmaz diye iki defa hem anneme hem babama test yapıldı negatif çıktı ama dokunmadan seviyorlar gorusursrk .evimin dibine kadar geliyorlar bir buçuk saatlik yoldan işleri oluyor şehir merkeznde ne olur ne olmaz diye bana misafir olmiyor annem babam milletnne rahat
Ne kadar cahillik ya anlamıyorlar yok onların da çocukları varmış bişey olmazmış onları etkilemez benim bebeğim küçük onu etkiler demiş yürüyüşe çıkıyoruz bazen sizde gezip gezip geliyonz sen de dışardan calisiyon demiş ben bütün tedbirini alıyorum kimseye dokunmuyom onlar ne yaptı bilmiyoruz demiş gelmeyin o zmn diye bagrinmislar
Alt üst oturuyoz bu arada
Dedim gitmeyiz bu sefer kavga büyür dedi bende sen bana bırak ben kötü olayım boşver dedim ama çok moreli bozuldu