0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (442 puan) tarafından
Şehir dışından misafir gelecek kayinveldeye eşim bebeği asla sevdrmem ssosyal mesafedmesafe kuralına uycaz demis virüsün taşıyıcılık muhabbetine  bı ton laf etmişler ortanca kaynım la kavga etmişler dedim.sen bana bırak 3 aydr benim annem gil dokuunmuyor uzaktan uzağa seviyorlar ki annem kanser hastası hastaneye gelip gidiyor ne olur olmaz diye iki defa hem anneme hem babama test yapıldı negatif çıktı ama dokunmadan seviyorlar gorusursrk .evimin dibine kadar geliyorlar bir buçuk saatlik yoldan işleri oluyor şehir merkeznde ne olur ne olmaz diye bana misafir olmiyor annem babam milletnne rahat 

Ne kadar cahillik ya anlamıyorlar yok onların da çocukları varmış bişey olmazmış onları etkilemez benim bebeğim küçük onu etkiler demiş yürüyüşe çıkıyoruz bazen sizde gezip gezip geliyonz sen de dışardan calisiyon demiş ben bütün tedbirini alıyorum kimseye dokunmuyom onlar ne yaptı bilmiyoruz demiş gelmeyin o zmn diye bagrinmislar 

Alt üst oturuyoz bu arada 

Dedim gitmeyiz bu sefer kavga büyür dedi bende sen bana bırak ben kötü olayım boşver dedim ama çok moreli bozuldu 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Saba bebeğine bisey olsa aa bizim yüzümüzden mi oldu diyecekler boşver gitme gelmesinlerde
-Reklam-
+1 oy
(1,718 puan) tarafından
Ne gereksiz bir muhabbet olmuş bu yaa önlem alıyoruz gereksiz boş buluyor insanlarrrr 
+1 oy
(29,613 puan) tarafından

Boş insanlar gerçekten ya 

O tür insanlar yüzünden halen bitmis degil bu tur cahil insan oldukca

Bizim ülkede virüs bitmez...

+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Bunun için niye tartışmışlar Tabii ki bebek dikkat edeceksiniz ne olur ne olmaz 19 günlük bebeğin Kprona olduğunu bile gördük Biz niye olmasın ki Allah korusun Tabii ki bulaşabilir
+1 oy
(5,439 puan) tarafından
Ne kadar sacmalamislar dışardan geliyolar sonuçta ne yaptıklarını bilmiyorsun biz boşuna mi hasret çekiyoruz 
+1 oy
(7,952 puan) tarafından
Sen neden kötü olasın ki eşin net olsun bu konuda yarın öbür gün ana yüreği evladını affeder ama sana içi hiç sogumaz yerinde olsam eşim konuşsun derdim he ama kendimde diyeceğimi derdim etkisiz olursa 
(442 puan) tarafından
Gelceklerden birinin kronik hastalığı var demiş ki abisi etkilese onu etkilerdi kimseyi zor duruma sokmayiz bişey yok bizde korunuyoz falan dmeisler yumuşamış benm ki
+1 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben hamileyim kendi kızının iki çocuğu var onların çocuklari var gelmesinler bir şey olur dio kaynanam siz gelin dio ee bende hamileyim bebekliyim bir yerde dedim senin karnındaki bebege bir şey olmaz diyo virüs bulassa bebege de geçer yani hamile olupta kaç kişi öldü bu illetten
0 oy
(352 puan) tarafından
Benim bebegim de küçük.Istanbuldan kardeşim gelecek annemlere .Ama hiç görüşmeyi düşünmüyorum. Hatta şu ortamda gelmesini de istemiyorum anneme dahi.Yaslilar sonuçta.Ve istanbul virüsün en çok olduğu il idi.Ben kendi adıma  görüşmem.Esim de eve misafir kabul etmez ne kendi ailesinden ne benim ailemden.Napalim bebeğimiz  önemli.Kimse küsmesin darilmasin.Gecen biz de böyle bi durum yaşadık.Esimin akrabası darıldı bebegi sevdimedik diye.Yapacak bisey yok. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 908 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 394 göst.
0 oy
3 cevap 325 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 571 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsoyer (36 puan) tarafından soruldu