Günaydın kızlar bu gün çok üzgünüm benim bi yengem vardı 1 oğlu dayım mutlulardı yengem hiç bi sebep yokken öldü oğlu yetim kaldı o zaman 15 yaşındaydı dayım kaş hastasıydı bacakları kolları çok az tutuyordu çömelerek tuvalete gidip geliyor du zor olsa da yemeğini yiyordu tekerlekli sandalyeyle geziyordu benim canım dayım 2 gün önce tuvalete gitmiş yatağına çıkmak için çabalarken kafasının üstüne düşmüş ve yuvarlanmış beyin kanaması geciriyormuş kas erimesinden dolayi ameliyatta edemiyorlarmış doktorlar çaresiz ce ölümünü bekliyorlarmış en fazla 3 gün yaşar demişler oğlu şimdi 21 yaşında yengem de dayımda o kadar iyi insanlardıki hiç kalp kırmazlardı bi mucize olsun da iyileşsin ahmet abim yani oğlu hiç konuşmadan sürekli ağlıyormuş annesiz liğe çok zor alışmıştı şimdi babasızda kalıyor
Of ne zor ya Rabbim bir mucizr ile sifa versin insAllah
Allahım yar ve yardımcısı olsun çok üzüldüm
Ay kıyamam ya rabbım babacığına şifa versın rabbim kımseye boyle acılar yasatmasın cok zor
Allahım ya ne kadar üzüldüm bizde yok şu şunu dedi kaynanam bunu yaotı diye saçma sapan şeylere takıyoz Allahım o çocuğun yüzünü güldürsün inşallah ne diyim kuzum bilemedim Rabbim yardımcısı olsun
1,449,317 soru
23,802,893 cevap
317,505 kullanıcı