Kızlar bizim Tayinimiz İzmir'e çıktı eşim Temmuz'un 15'i gibi ilişik kesip gelebilecek Benim ailem Aydın'da yaşıyor ailemi görmeyeli tam 5 buçuk ay oldu oğlum 6 aylık şu anda sadece ilk doğduğu zaman 2 hafta boyunca Aydın'da kalıp sonrasında şu anda yaşadığımız şehre gelmek zorunda kalmıştım ev eşyalarımızın çoğunu toparladık eşime toparlanıp gelecek çok az bir eşya kaldı Onları da zaten kamyon tutup nakliye şirketi ile beraber getirecek şimdi Sorum şu size Ben önümüzdeki hafta uçak bileti alıp oğlumla beraber Aydın'a ailemin yanına gitmek istiyorum Hem onları çok özledim hem de bebeğim gerçekten çok yaramaz ve çok iştahsız bir bebek en azından Annem birazcık bana yardımcı olur Ben de birazcık dinlenmiş olurum diye düşünüyorum ama eşim bizi çok özleyeceğini ve gitmemizi istemediğini söylüyor ama bir yandan da burada ne kadar bunaldigimin ve sıkıldığım ın farkında Çünkü aylardır kapıdan dışarıya bile çıktığım yok Burada doğru dürüst gidip hiçbir yere oturup kalkamazsınız bile öyle düşünün ve ben de gerçekten çok bunaldım Artık depresyona girme derecesinde sıkıntıdayım Sizce kalmalı mıyım yoksa gitmeli miyim Karar veremiyorum