0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocuk doktoruna iki gün dur mamaya başladım dedim kiziyo  bana Su iç bol bol dedi başka ne yapabilirim kızım doymuyo :( anne sütü çok başka her hastalığa bire bir ama mama d icirmek zorunda kaldım doktor verme mama diyo ama napim aç ai kalsin akim verin kizlae :((

7 Cevaplar

0 oy
(2,842 puan) tarafından
kac aylikki bebis
tarafından
4 aylık oldu
(2,842 puan) tarafından
kuzu bol limonlu dereotu tahin veya tahin helvasi ye bol bol sut yapiyo bolbolda su tuket dedigi gibi dr.
gunde 60cc lik tek mama ver bence aksam yatirmadan once
(2,842 puan) tarafından
bide sogan da guzel sut yapiyo
ama rezene icmeyi unutma gaz olmasin
tarafından
Rezene çayı almayı unuttum alayım yarın olmazsa süt yapiyo mu yoksa sadece gaz icinmi
(2,842 puan) tarafından
valla ben anason rezene kimyon 1er cay kasigi demliyorum bi bardaga iciyorum sutumde normal bebegim yasina giricek bu ay
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bol bol su iç bulgurr ye yayla çorbası iç pekmez yee bunlar bende çok yaradı inşallah sütun gelir yaa
tarafından
Saol canım pekmez sevmediğim için evde yok ama pekmek tadında malt içeceği var cnm işe yararmi devam edeyim mi ona
tarafından
Bence pekmez ye sevmesende bende sevmiyrdm  ama mecbur yedim   tatlı şeylerde ye ağzın boş durmasin  ve hoşaf da çok etkili  canm
tarafından
Hoşafı da sevmiyom . Ama pekmez alayım cnm insalla işe yarar
tarafından
Inşallah canm işte bu sevmediklerimiz süt yapıyor ama günde 3 litreye yakın su tuketmen lazm inan çok gerkli sütünde ve devamlı emzir ki sütün öylede çoğalsın gogusunee arada masaj yap ılık suda dus al orana masaj yaparak inşallah ise yararda bebişim karnı doyar iyice
tarafından
Tm kuzum Allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Urfa'da misin hNgi doktora gidiyon
tarafından
Urfaliyim ama evlendim istanbuldayim
tarafından
Ham peki canım doğru demiş su çoğaltid
0 oy
tarafından

Uykuuuu uykuuuu uykuuu şart süt hormonu yükseliyo ozaman 

tarafından
Gece güzel uyuyom kuzum bebeğim gece uyuyo sabah uyaniyo uyku problemim yok
0 oy
(249 puan) tarafından
Bol bol sıvı şeyler iç 
tarafından
Meyve suyu filan iciyom malt içeceği iciyom
(249 puan) tarafından
Hazır meyve suyumu soğan bulgur çorba şekerli çay rezene çayı bol bol yeşillik  ye onlarda yapıyor suyu bol tuket benim de sütüm ile çöktü hamile.kaldm bile sütüm vardı kızım emmedi çok üzüldüm inşallah bu çocuk içer kızım kesmisti bile 8 ay boyunca nedenini bilmiyordum ama sütüm vardı sıksan gelirdi çok iş yaptığımda elbisem islanirdi sutten
0 oy
tarafından
Benim sütumu tahinli helva artırıyor bide sütle gevrek yiyorum yulaflı olanı daha faydalı o da çok fayda etti . Nerdeyse üç kat artırdı 
0 oy
(369 puan) tarafından
Aynı dert bende kızım iki aylık ve doymuyor ağlıyor uyumuyor napicam şaştım kaldım herşeyi yapiorm
tarafından
Bol bol su içmekten başka çaremiz yok malt içeceği de iç bende biraz fayda etmisti
(369 puan) tarafından
O ne canım hiç duymadım
tarafından
Ebebekde satiliyo süt artırıcı cnm internetten bak
(369 puan) tarafından
Tamam canım saol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
12 cevap 334 göst.
0 oy
5 cevap 81 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

413,398 soru

12,445,970 cevap

46,150 kullanıcı

Kategoriler

...